Werkplek inrichten

Het inrichten van je werkplek is een serieuze zaak. Je zit gemakkelijk de hele dag achter je pc dus het is van belang dat je comfortabel zit. Een goede stoel en een bureau op juiste hoogte zijn daarom ...

352 resultatensorteren op
aanbevolen

Werkplek inrichten

Op je (thuis) werkplek moet je je prettig voelen en het moet in eerste instantie functioneel zijn. Maar een beetje extra comfort is ook belangrijk. Wehkamp biedt je alles om van jouw werkplek optimaal in te richten.

De basis

Je bureau en bureaustoel vormen de basis. Je zit hier regelmatig aan en dan wil je dat het qua zithoogte goed op elkaar is afgesteld, je voldoende ruimte hebt voor je laptop, printer en overige kantooraccessoires. Een goede bureaustoel kun je qua zithoogte, leuning en armhoogte verstellen zodat je geen last krijgt van een pijnlijke rug of nek.

Verlichting

’s Avonds nog even de administratie bijwerken, offerte maken of documenten doorlezen. Dan heb je goede verlichting nodig. Zorg voor directe verlichting als je op je bureau leest of schrijft. Indirecte verlichting is leuk voor de sfeer maar vermoeiend voor je ogen. Uiteraard kun je wel een combinatie maken van beide.

Opbergen

Een goed opgeruimde werkplek werkt prettiger. Om je spullen goed op te bergen kun je bij ons kiezen uit diverse soorten kasten en opbergsystemen. Een hoge kast voor je ordners en mappen, of liever een lage als je wat minder ruimte nodig hebt. Maar ook je dure spullen wil je wellicht veilig opbergen in een kluis.

Extra comfort

Maak je lange dagen op je werkplek dan wil je ook wel een beetje luxe. Een leuke accessoire voor op je bureau, een fotolijstje met foto’s van je familie, een vaasje met een plantje. Kleed je werkplek aan om ‘m persoonlijk te maken zodat het jouw werkplek wordt. En op de achtergrond een muziekje of de nieuwsberichten horen? Dat kan makkelijk met een draadloze speaker zoals Sonos. Altijd je favoriete zender of afspeellijst onder handbereik via je smartphone of tablet. Wordt het toch een gezellige vrijdagmiddagborrel op je werk!