Regenlaarzen voor dames

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

De regen de baas met goede regenlaarzen

Terwijl je langzaam wakker wordt, hoor je het al. Tikkende regen op je slaapkamerraam. Het wordt ineens heel verleidelijk om lekker in je warme bed te blijven liggen. Maar helaas, je moet er toch echt uit. Hoe overleef je een dag in dit typische Nederlandse weertje? Simpel: met goede regenlaarzen.

Perfect voor het Nederlandse klimaat

Het regent regelmatig in Nederland en hier kunnen we helaas niets aan veranderen. Om je kapsel en je make-up te beschermen, neem je gewoon een paraplu mee. Maar wat te doen met de vele regenplassen, die al snel voor natte sokken zorgen? Hier heb je dames regenlaarzen voor.

Een regenlaars voor dames biedt de beste bescherming tegen het natte klimaat van Nederland. Ook als je de hele dag door de diepste plassen stapt, krijg je geen natte sokken. Met warme regenlaarzen voor dames blijven jouw voeten heerlijk droog!

Casual regenlaarzen voor iedere dag

Ben je regelmatig buiten te vinden, ook op regenachtige dagen? Bekijk dan ons aanbod casual kaplaarzen dames. Deze regenlaarzen hebben een klassiek design en zijn daarmee geschikt voor dagelijks gebruik.

Tip: Ben je op zoek naar regenlaarzen die je in de winter kunt dragen? Bekijk dan onze gevoerde regenlaarzen voor dames. Deze regenlaarzen zijn net iets warmer dan de standaard regenlaarzen. Kies voor koude, winterse dagen ook liever voor lange regenlaarzen dan voor korte regenlaarzen dames.

Feestelijke regenlaarzen voor festivals

Je ziet ze steeds meer: hippe regenlaarzen voor dames. Leuk voor dagelijks gebruik, maar nóg leuker op een festival. Met kleurrijke en hippe regenlaarzen maak je jouw outfit extra feestelijk.

Ben je nog nooit op een festival geweest en twijfel je of je wel rubberlaarzen voor dames nodig hebt? Neem maar van ons aan: van deze aankoop ga je heel veel plezier hebben. Zeker als je naar een meerdaags festival gaat, zijn regenlaarzen onmisbaar. Alleen met goede regenlaarzen kun je met succes over het modderige festivalterrein ploeteren.

Welke maat regenlaarzen heb ik nodig?

Wil je Tommy Hilfiger regenlaarzen kopen, maar heb je geen idee welke maat je hebt? Volg dan onderstaande stappen om je schoenmaat op te meten.

 1. Pak een liniaal en ga hier met één voet op staan. Is een van je voeten duidelijk groter dan de andere? Neem dan de grootste voet.
 2. Meet de lengte van je voet op door met een potlood een streep te plaatsen waar je langste teen eindigt. Let op: dit hoeft niet per definitie de grote teen te zijn. Bij sommige vrouwen is de tweede teen langer dan de grote teen.
 3. Nu weet je hoe lang jouw voet is. Deze lengte in centimeters kun je opzoeken in onderstaande maattabel.
 • 22,3 centimeter: maat 35
 • 22,6 centimeter: maat 35,5
 • 23 centimeter: maat 36
 • 23,3 centimeter: maat 36,5
 • 23,7 centimeter: maat 37
 • 24 centimeter: maat 37,5
 • 24,3 centimeter: maat 38
 • 24,8 centimeter: maat 38,5
 • 25 centimeter: maat 39
 • 25,3 centimeter: maat 39,5
 • 25,7 centimeter: maat 40
 • 26 centimeter: maat 40,5
 • 26,3 centimeter: maat 41
 • 26,6 centimeter: maat 41,5
 • 27 centimeter: maat 42

Zit je tussen twee maten in? Neem dan de maat waar je het dichtst bij zit. Zeker als je van plan bent om dikke sokken te dragen in je regenlaarzen, want dan heb je wat meer ruimte nodig bij de tenen.

Jouw favoriete regenlaarzen direct bestellen

Heb jij een mooi paar regenlaarzen gevonden? Bestel deze dan direct bij wehkamp. Wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe regenlaarzen zo snel mogelijk in huis hebt. Met je nieuwe regenlaarzen heb je geen last meer van het Nederlandse klimaat. Sterker nog: je gaat voortaan lachend door de regen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help