Hometrainers

Je kunt heel gemakkelijk thuis aan je conditie werken door de nieuwste fitnessapparatuur in huis te halen. Zoals de hometrainers van merken als Tunturi, Virtufit en Flow fitness. Daarmee kun je elke dag zoveel kilometers maken als je zelf wil, zonder je huis te verlaten.

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Hometrainers zijn populaire fitnessapparaten en worden ook wel een fitness fiets of hometrainer fiets genoemd. Met dit apparaat is het mogelijk om eenvoudig verschillende spiergroepen te trainen en daarnaast verbeter je je uithoudingsvermogen.

Conditie opbouwen zonder naar de sportschool te gaan

De sportschool biedt veel voordelen, maar er zitten ook een aantal nadelen aan verbonden. Je moet bijvoorbeeld je huis verlaten om ernaartoe te gaan en daar heb je niet altijd zin in. Bovendien is de sportschool niet gratis; er zitten soms best hoge kosten aan verbonden! Houdt dit je tegen en wil je toch graag iets aan je conditie doen? Haal dan een fitness fiets in huis! Je bepaalt zelf wanneer je gaat trainen en hoe hoog het tempo en trainingsniveau moeten liggen!

Een hometrainer fiets die weinig ruimte in beslag neemt

Is je huis niet heel groot en denk je daarom dat deze cardio apparatuur geen optie is voor jou? Dan ben je niet de enige! Gelukkig zijn hier handige oplossingen voor bedacht. Zo bestaat er een mini hometrainer die veel minder ruimte in beslag neemt dan een 'normale' fitness fiets. Daarnaast is het ook een optie om een opvouwbare hometrainer te kopen. Deze vouw je na het gebruik gemakkelijk op en plaats je vervolgens in een hoek of achter het gordijn!

Voordelen van een goede conditie

Een goede conditie hebben brengt heel veel voordelen met zich mee. Zo herstel je sneller na inspanning en de kans op het krijgen van blessures neemt af. Je bent beter bestand tegen stress én de kans op hart- en vaatziekten wordt lager. Bovendien krijg je meer weerstand tegen ziektes. Meer dan genoeg redenen dus om een hometrainer te kopen!

De beste hometrainer

Een fitness fiets is een investering die zich vrij snel terugverdient, niet alleen op het gebied van lichamelijke gezondheid, maar ook als het gaat om de kosten voor de sportschool. Natuurlijk wil je wel de beste hometrainer hebben. Gelukkig zijn er heel veel goede hometrainers van verschillende merken verkrijgbaar. Let er bij het kopen van een hometrainer vooral op of de hometrainer geschikt is voor jouw gewicht. Daarnaast is het een optie om te onderzoeken of de fitness fiets een hartslagapparaat heeft en of het mogelijk is om een tablet te koppelen. Houd vooral ook goed in de gaten of we niet toevallig een mooie hometrainer aanbieding hebben. De hometrainer sale kan een forse besparing opleveren!

Shop ook andere fitnessapparaten

Fitness trampoline, fitness bal, fitnessmat, massagerollers; behalve cardioapparatuur verkopen we ook allerlei andere soorten fitnessmaterialen die goed van pas komen tijdens of na het sporten. Wat dacht je daarnaast van geschikte sportkleding die mooi aansluit op je lichaam en geen belemmering vormt tijdens het bewegen? Deze sportkleding is verkrijgbaar voor zowel dames als heren! Wil je ook zo snel mogelijk conditie opbouwen en je lekker fit en soepel voelen? Shop dan zo snel mogelijk al je sportbenodigdheden bij elkaar en begin morgen nog!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.