Campingaz Xpert 100 LS gasbarbecue, 44,5x34,5, Ja

  CampingazXpert 100 LS gasbarbecue

  169.-
  44,5x34,5
  Ja
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Campingaz Xpert 100 LS gasbarbecue

  De Xpert 100 L+ gasbarbecue van Campingaz heeft een enorm kookoppervlak voor een relatief kleine gasbarbecue. De barbecue biedt ruimte voor wel 10 personen. Het model, met een kookhoogte van 85cm doet echter niet in kwaliteit af. De barbecue is uitgerust met twee sterke hoofdbranders en een zij brander voor het warmhouder van sauzen of groente.

  Gasbranders
  De branders van de barbecue werken op gas. Dankzij de piezo ontsteking heb je hierdoor een goede controle over de snelheid van het bakken. De twee hoofdbranders, elk met een vermogen van 7.1kW, bieden meer dan voldoende power om alles naar wens goed te verwarmen. De zij brander met een vermogen van 2.1kW is een goede aanvulling voor het warmhouder van onder andere sauzen.

  Ruimte
  Op de barbecue is meer dan voldoende ruimte voor alles wat je wilt barbecueën. Het rooster is 44,5 breed en 34,5cm diep. Ook heeft de barbecue nog een warm houdrooster voor als je langzamer wilt bakken. Naast de ruimte welke de barbecue biedt voor het bakken en braden, is er ook meer dan voldoende ruimte om spullen op te bergen. De gasfles is makkelijk weg te werken achter het textielen front en barbecue accessoires kun je naast de zij brander, of aan de andere kant plaatsen.

  Warmtespreiding
  De twee grote van 7.1kW bieden veel vermogen voor het rooster. Je kunt de temperatuur altijd in de gaten houden door de thermometer op het deksel te raadplegen.

  Kenmerken
  - Afmetingen open: 108 x 48 x 124cm (lxbxh)
  - Afmetingen dicht: 104 x 48 x 99cm (lxbxh)
  - Kookhoogte van 85 cm

  Deze barbecue wordt geleverd exclusief gasdrukregelaar en gasslang. Kies ervoor je barbecue compleet te maken door bestelnummer 518520 mee te bestellen.
  lees meer

  Specificaties