Boeken, films & muziek

CD's

Of je nou van de nieuwste pop nummers houdt of één specifieke artiest helemaal geweldig vindt, voor elke muziekliefhebber hebben we een CD. Compacte Disks zodat je urenlang naar jouw favoriete muziek ...

574 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cd's

Wehkamp heeft een groot assortiment met verschillende cd’s. Voor alle muziekliefhebbers wat wils. Van hip hop, rock en dance tot de meest actuele popmuziek. Trakteer jezelf op jouw favoriete muziek. Natuurlijk is het ook leuk om een cd cadeau te geven.

Vind jouw favoriete muziek

We hebben bij wehkamp Engelstalige muziek van de Nederlandse topband Kensington, maar ook van grote internationale sterren uit het huidige tijdperk als Adele, Bruno Mars en Justin Bieber. Heb je toch meer interesse in Nederlandstalige muziek? Dan hebben we natuurlijk ook de nieuwste muziek-cd’s van Jan Smit, Marco Borsato en Frans Bauer. Naast de compact discs van verschillende artiesten en bands zijn er ook meerdere verzamel cd’s met de leukste hits.

Voor de kinderen

Voor de kids hebben we verschillende cd’s waar iedereen blij van wordt. Denk hierbij aan Kinderen voor kinderen, maar ook muziek van K3 is verkrijgbaar bij wehkamp.

In de auto

De compact disc, beter bekend als cd, komt uit 1986 en wordt nog steeds veel gebruikt in de reguliere cd speler. Maar ook tijdens het reizen: in de cd-speler in de auto. Dus wil jij jouw favoriete muziek altijd bij je hebben? Bestel je cd dan voor 20.00 uur en geniet de volgende dag al van je favoriete muziek in hoge geluidskwaliteit.