Black Box Trees kerstboom Macallan (h185 x Ø127 cm)

  315.-
  Ja
  120
  nog 1 op voorraad

  Black Box Trees kerstboom Macallan (h185 x Ø127 cm)

  Een mooi versierde boom waar je met het hele gezin omheen kunt zitten tijdens de koude kerstdagen. Deze unieke, grillige kerstboom is een goede start hiervoor. De kunstdennenboom heeft zachte naalden die gevormd wordt in mallen, waardoor de boom een natuurlijke uitstraling heeft. De mooie open structuur zorgt ervoor dat je de boom goed kunt versieren met kerstballen en hangers. De kunstboom is 185 centimeter hoog, een diameter van 127 centimeter en heeft 1748 zijtakken.

  Opbouwen van de kerstboom
  Deze kerstboom zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt.

  Zijtakken en naalden
  De basis van deze Macallan kerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen.
  Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in mallen met een PE materiaal. Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven.
   
  Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van pvc. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en pvc in combinatie met bruine zijtakken geeft de boom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de boom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

  + Deze kunstkerstboom heeft een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben
  + Gemakkelijk op te zetten door de scharnierconstructie
  + Het zachte PE materiaal zorgt voor een mooie en echte dennengroen look

  Belangrijk! Deze kerstboom dient goed uitgevouwen te worden. Alleen dan krijg je het volle resultaat zoals op de foto's staat afgebeeld.

  Type: Macallan (LED)

  Afmetingen:
  - Hoogte: 185 cm
  - Diameter: 127 cm

  Materiaal: PVC en PE
  Zijtakken: 1748

  Garantie boom: 10 jaar

  Let op: de kunstboom op de sfeerfoto heeft een afmeting van 215 cm.
  lees meer

  Specificaties

  Hoogte (cm)185
  Diameter (cm)127
  Aantal zijtakken1748
  Besneeuwd
  Incl. verlichting
  TypeMacallan
  MateriaalPVC en PE
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (13)

  algemene beoordeling
  (13 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.