Radio's

114 resultaten
nieuwste collectie

114 resultaten

Liefhebbers van muziek hebben een radio nodig

Als liefhebber van muziek heb je absoluut een radio in huis nodig. Luister naar verschillende (digitale) radiozenders of zet je favo cd’tje op. In onze webshop koop je verschillende soorten radio’s zoals een draagbare radio, wekkerradio en tafelradio. Een radio die draagbaar is, is ideaal om mee te nemen naar het park of het strand op een zomerse dag. Een wekkerradio gebruik je als je ’s ochtends graag gewekt wordt met een lekkere beat of het vrolijke geklets van de dj’s. De tafelradio is ontworpen om gezellig op tafel te zetten. Zet de tafelradio bijvoorbeeld op je bureau zodat je tijdens het werken muziek luistert.

Digitale zenders ontvangen op de radio

Naast de verschillende soorten radio’s heb je de keuze uit radio’s met verschillende eigenschappen. Zo kun je met een DAB radio zowel digitale zenders als FM zenders ontvangen op de radio. Naast dat je dus meer zenders ontvangt, is het geluid vaak beter. Zo heb je minder last van ruis dan met een gewone analoge radio. Eventueel kun je ook een digitale radio ontvanger kopen en zelf aansluiten als je een radio zonder DAB tuner in huis hebt. Kies voor een DAB+ radio met cd speler als je ook cd's wilt afspelen op de radio.

Radio’s voor kids en radio’s met een retro look

Als je ongeveer weet wat voor radio je zoekt, kun je letten op het design. Zo zijn er speciale kinderradio’s te koop die compact en makkelijk te bedienen zijn. Ideaal als jouw kind graag een dansje waagt. Van het merk Lenco kun je zelfs een radio met microfoon kopen voor de kleintjes. Tijd voor karaoke! De radio’s van Philips, Denver en Soundmaster hebben een heerlijke retro look. Ze vormen hierdoor een echte eyecatcher in je interieur. Zet de retro radio op een mooie bijzettafel naast de bank of in de slaapkamer.

Snel en eenvoudig een radio kopen

Heb jij de perfecte radio gevonden? Vergeet dan niet om onze collectie met cd’s te bekijken. Hier vind je de beste verzameling cd's van je favo artiest en in je favo muziekgenre. Zodra je een keuze hebt gemaakt, plaats je je bestelling direct. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag. Ideaal als je niet kunt wachten om je nieuwe radio uit te proberen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.