audio & hifi

Oordopjes

Wil je muziek luisteren zonder een grote hoofdtelefoon op te hoeven zetten? Wij bieden jou de keuze uit een ruim aanbod oordopjes in allerlei leuke designs en kleuren. Of je nu op zoek bent naar oordo ...

136 resultatensorteren op
aanbevolen

Oordopjes

Ze zijn compact, licht, handig en je kunt ze altijd en overal gebruiken. Voor iedere muziekliefhebber zijn er oordopjes die aansluiten bij wat hij of zij wil. Van goedkoop tot duur, van snoer tot draadloos en van lichte demping tot noise cancelling. Bekijk het assortiment met merken als JBL, Sennheiser, Samsung en Apple.

Op maat

Vind je het fijn als je zelf kunt bepalen hoe de oordopjes in je oor zitten? Bij sommige oordopjes krijg je bij bestelling meerdere pasvormen geleverd. De pasvormen kunnen het geluid ook beïnvloeden. Je kunt ze er zelf opzetten door de huidige oorkussens er af te halen en de nieuwe er op te drukken.

Noise cancelling

Zit je vaak in drukke ruimtes tijdens het reizen? Met noise cancelling sluit je het geluid van de omgeving helemaal af zodat je je kunt focussen op de muziek die je aan het luisteren bent. Dit wordt vaak gebruikt door reizigers die wat langere afstanden moeten overbruggen. Het is helemaal fijn als je in een drukke spits bent beland.

Sport

Ben jij sportief? Luister naar fantastisch geluid tijdens het hardlopen of in de sportschool. Sport oordopjes zijn speciaal gemaakt om de sporter van alle luister en draag gemakken te voorzien. Zo kun je draadloos luisteren met een neksteun, ze gemakkelijk bedienen en zijn ze tegen zweet en vocht bestendig.