Koptelefoons

234 resultaten
aanbevolen

234 resultaten

Van muziek tot podcasts: altijd bij de hand met jouw nieuwe koptelefoon

Het liefst luister je de hele dag naar je favoriete muziek. Als je onderweg bent, luister je graag een podcast. Wil je jouw favoriete muziek en podcasts altijd bij de hand hebben? Dan kun je een koptelefoon kopen bij wehkamp. Op deze pagina bekijk je ons complete assortiment koptelefoons. In ons grote aanbod vind je altijd wel een item dat volledig aan jouw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Waar wacht je nog op? Bestel jouw favoriet direct bij wehkamp.

Het gebruiksgemak van een bluetooth koptelefoon

Steeds meer koptelefoons zijn uitgerust met bluetooth. Deze koptelefoons hebben geen draad meer, maar kun je volledig draadloos met je telefoon, tablet, laptop of computer verbinden. Daarnaast is de gadget erg goed te gebruiken als koptelefoon voor tv. De voordelen van een draadloze koptelefoon? Dat zijn er meerdere:

  • Je hoeft niet meer in de buurt van je telefoon, tablet, laptop, computer of televisie te zijn om deze met je bluetooth koptelefoon te verbinden.
  • Je zit niet meer vast aan een draad. Dat geeft je meer bewegingsvrijheid.
  • Je hebt geen last meer van die vervelende draad, die regelmatig ergens achter blijft hangen.

Van deze voordelen profiteren? Bestel dan een draadloze koptelefoon bij wehkamp.

De keuze uit verschillende soorten koptelefoons

In ons assortiment vind je vele verschillende koptelefoons. Hieronder zetten we de diverse soorten koptelefoons op een rijtje.

Kinderkoptelefoons

Een kinderkoptelefoon heeft een kleiner formaat dan een standaard model. Hierdoor blijft een kinderkoptelefoon beter zitten op het hoofd van je zoon of dochter. Een draadloze koptelefoon voor je kind bestellen? Dan zit je ook goed bij wehkamp. Je vindt koptelefoons met en zonder draad in ons assortiment.

Noise cancelling koptelefoons

Een noise cancelling koptelefoon wordt ook wel een geluiddempende koptelefoon genoemd. Met een geluiddempende koptelefoon heb je geen last meer van omgevingsgeluid als je naar je favoriete muziek, podcast of luisterboek luistert. Wel zo fijn als je regelmatig in een luidruchtige omgeving verblijft, zoals een school, een drukke werkomgeving of stations.

On ear koptelefoons

On ear koptelefoons rusten op je oren zonder deze volledig te bedekken. Daardoor is deze kleiner, lichter en hiermee ook gemakkelijker te vervoeren. Omdat je omgevingsgeluid nog een beetje kunt horen, is deze gadget ook veiliger in het verkeer.

Oordopjes

Draag je liever oordopjes? Dan zit je ook goed op deze pagina. Je vindt hier naast koptelefoons namelijk ook verschillende soorten oordopjes. Denk hierbij aan de traditionele oordopjes met draad en draadloze oordopjes.

Over ear koptelefoons

Een on ear rust op je oren, een over ear koptelefoon bedekt je oren volledig. Hierdoor heb je minder last van omgevingsgeluid. Ideaal als je zo veel mogelijk van je favoriete muziek wilt horen en zo min mogelijk van je omgeving.

Sport koptelefoons

Luister je graag muziek tijdens het sporten? Bekijk dan onze sport koptelefoons eens. Deze koptelefoons zijn speciaal ontwikkeld voor sportievelingen. Omdat de koptelefoons goed op je hoofd aansluiten, raak je deze niet zomaar kwijt tijdens het sporten. Zelfs niet als je flink aan het springen bent.

Koptelefoons met microfoon

Wil je niet alleen luisteren, maar ook praten? Bestel dan een koptelefoon met microfoon. Je kunt een koptelefoon met microfoon gebruiken voor je werk, maar ook als je onderweg bent. Daarnaast is deze gadget uitermate geschikt als game koptelefoon.

Tip: vind jouw ideale gadget met onze filters

De filters aan de linkerzijde van deze pagina helpen je om snel het item te vinden dat aan al jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Ga je vandaag al een koptelefoon kopen? Dan heb je ‘m morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.