Draagbare radio's

Een draagbare radio neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Dit maakt hem ideaal voor op reis en vakantie. Bij ons vind je onder andere draagbare radio’s met CD speler en draagbare digitale radio’s. Digitale radio’s hebben soms een DAB+ functie en zijn ideaal als je meer zenders wilt ontvangen en wilt genieten van een hoge geluidskwaliteit zonder ruis.

27 resultaten
aanbevolen

27 resultaten

Draagbare radio

Wat is er nu fijner dan muziek om je heen? Of je nu aan het werk bent of juist lekker aan het relaxen, met de juiste klanken wordt het allemaal net iets leuker. Zorg dus dat je altijd een draagbare radio bij de hand hebt, die je kunt meenemen in elke ruimte. Of je nu even naar zolder gaat om de was op te hangen of je gaat in je thuiskantoor zitten om eens wat werk te verzetten. De muziek helpt je erbij. In ons assortiment vind je draagbare radio’s in allerlei soorten en maten. Je kunt dus op je gemak kijken welke varianten passen bij jouw wensen en budget. Heb je bijvoorbeeld al een prijsklasse in gedachten, dan kun je de prijsbolletjes verschuiven. Daarna zie je automatische de radio’s die voldoen aan jouw eisen. Handig toch? Welke draagbare radio je ook kiest, je kunt altijd rekenen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en optimale service van wehkamp.nl!

Kies een draagbare radio met of zonder cd-speler/dock!

Als je graag meer wilt dan alleen radiostations luisteren, kun je er ook voor kiezen om een draagbare radio te kiezen waar je ook cd’s in kunt afspelen. De meeste varianten kunnen zelfs ook mp3’s en wma’s afspelen die je zelf op een cd gebrand hebt. En als ze een USB-ingang hebben, kun je ook op een stick je favoriete nummers of albums zetten om ze te beluisteren. Wist je dat er ook draagbare radio’s zijn waarmee je jouw iPod of iPhone kunt opladen? Kijk maar eens naar de diverse modellen die ook docking aanbieden. Je ziet het: er is heel wat mogelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.