Bluetooth speakers

Op zoek naar een bluetooth speaker? Neem je bluetooth speaker mee en speel overal muziek af met Spotify, Apple Music of vanuit je eigen muziek collectie. Merken als JBL, Bose en Philips hebben verschillende bluetooth speakers. Van high-end stereo draadloze speakers tot kleine bluetooth speakers die ondanks hun compacte formaat flink wat volume produceren. De speakers zijn gemakkelijk te besturen via Bluetooth op je smartphone, tablet of laptop.

38 resultaten
nieuwste collectie

38 resultaten

Bluetooth speakers

Zoek je een speaker voor op het strand? Of wil je graag een speaker die prachtig in je woonkamer staat? Voor iedere situatie en omgeving bestaat er een bluetooth speaker die aansluit bij de omstandigheden. Bekijk ons assortiment met merken als: JBL., Sonos, B&O en Bose.

Muziek systemen

De speakersystemen van Sonos zijn ideaal om je woning mee in te richten. De speakers kunnen in groepen worden verdeeld zodat je in iedere kamer van je huis andere muziek kunt afspelen. De speakers worden ondersteund door meer dan 60 muziekdiensten zoals Spotify en Apple Music. Sluit de speakers aan op netstroom, verbind ze met je WiFi netwerk, download de Sonos app en je kunt meteen aan de slag, plug & play!

Draagbaar & Bluetooth

De bluetoothspeakers van JBL, Bose en B&O zijn gemaakt om mee naar buiten te nemen. Denk aan je eigen muziek draaien in een park, in het zwembad of op het strand. Deze speakers laden zelfs je smartphone op tijden het afspelen van de muziek. Ideaal als er even geen stopcontact in de buurt is.

Waterproof

Ooit een apparaat gehad die waterschade heeft gekregen? Dit is verleden tijd met de waterproof systemen van JBL. Je kunt de speakers gemakkelijk meenemen en je hoeft je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld een regenbui.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je bluetooth speaker voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.