kinderkamer

Kinderkasten

Een kast voor de kinderkamer is er in veel soorten en maten. Zoek je een kast om alleen kleding in op te bergen dan heb je de keus uit één of twee deurs kasten of een kast met laden. Voor het overzich ...

76 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderkast

De kamer van je kind is in de ideale situatie netjes opgeruimd. Tenminste, aan het eind van de dag, nadat de storm die kinderspeeltijd heet weer is gaan liggen. Met de kinderkasten in ons assortiment krijg je alle mogelijkheden om opbergruimte aan te schaffen voor de kinderkamer. We hebben verschillende soorten van de beste merken voor je. Bovendien zijn ze qua design heel divers, zodat je altijd de kinderkast kunt kiezen die helemaal past binnen het interieur. Veel succes met het maken van je keuze bij onze kinderkasten!

Heel veel stijlen

Natuurlijk weet je dat een commode vooral van pas komt tijdens de babytijd, hoewel hij ook daarna nog prima te gebruiken is om kleren en andere spullen in op te bergen. Daarnaast hebben we nog veel meer kinderkasten voor je. Met onze grote, hoge kledingkasten wordt het een fluitje van een cent om alle kleren netjes op te ruimen. Beddengoed hoort in de linnenkast. Gaat het vooral om sokken, ondergoed en andere kleine dingen? Dan is een ladekast juist weer interessant. En voor naast het bed hebben we ook allerlei nachtkastjes voor kinderen. Je ziet het: dat zijn heel diverse soorten kinderkasten! Ook als het om design gaat, valt er heel wat te kiezen. Sommige kleurstellingen zijn weer extra geschikt voor meisjes of jongens, andere zijn voor beide interessant. En dan kun je nog kiezen tussen stoere, robuuste kinderkasten met een ruwe houtlook of lockerkasten van metaal. Welke stijl je ook zoekt, bij wehkamp.nl kun je alle kanten op.

Trots op onze merken

Dat we kinderkasten van merken als Woood, Europe Baby en Flexworld in ons assortiment hebben, geeft aan hoeveel we geven om hoogstaand kwaliteit en prachtig design. En daar zijn we trots op!