Wonen & slapen

Bestek

Een goede bestekset is een must voor iedere keuken. Amefa en BK bieden zeer complete sets van staal met een moderne of traditionele afwerking maar we hebben ook varianten met een gekleurd handvat of z ...

400 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bestek

Op zoek naar een uitgebreide bestekset, leuke theelepeltjes, kinderbestek of echte steakmessen? Dan ben je hier op de juiste plek. Merken als Amefa, BK en Jamie Oliver hebben het mooiste bestek van de beste kwaliteit. Van boerenbont besteksets tot sets van Richardson Sheffield en House Doctor, bij ons vind je alles op het gebied van bestek. Tientallen verschillende soorten wachten op jouw oordeel, totdat je de variant vindt die helemaal past bij jouw stijl en smaak.

Van alledaags tot bijzonder

Van klassieke messen, vorken en lepels tot en met kleurrijke varianten, je kunt alle kanten op als je nieuw bestek zoekt. Er zit vast en zeker iets voor jou tussen in ons ruime assortiment, want er is voor elk wat wils. Van 90-delige besteksets tot en met cadeauboxen en van saladebestek tot en met kinderbestek. Zo vind je vanzelf de details die van alledaags bestek iets bijzonders maken.

Welk bestek past bij jou?

Bij bestek kan je vaak kiezen tussen glanzende en matte varianten. En ook hier is dat weer een kwestie van smaak. Net zoals de ene een voorkeur heeft voor gekleurde handvatten en de andere liever steakmessen met een houten heft. Om die reden hebben we zo’n uitgebreide collectie. Zo kan iedereen iets van zijn of haar gading vinden. Veel plezier met je nieuwe bestek!