Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Bedden

Lattenbodems

Een lattenbodem geeft extra steun aan je matras en zorgt ervoor dat jij comfortabel ligt. De meest gangbare bed bodem is vlak maar wil je extra luxe aan je slaapkamer toevoegen? Ga dan voor verstelbare lattenbodems, middels elektrische bediening stel je je matras af naar wens.

sorteren

105 resultaten

Lattenbodem

Een bedbodem die bestaat uit diverse latten heet logischerwijs een lattenbodem. Er zijn allerlei verschillende soorten waaruit je kunt kiezen, maar de basisgedachte is bij allemaal hetzelfde: je koopt een houten frame waar de latten in of op zijn gemaakt. Deze lattenbodem dient als ondergrond voor je matras. En net zoals bij matrassen is het ook bij lattenbodems afhankelijk van jouw wensen en eisen welke variant het beste bij je past. Kijk eens rond bij ons en je vindt vast en zeker een lattenbodem die het draagvermogen en comfort biedt dat jij zoekt!

Het aantal latten aan de bodem

Bij de aanschaf van lattenbodems kun je ter vergelijking kijken naar het aantal latten dat gebruikt is. De voordelige varianten hebben vaak weinig latten, bijvoorbeeld 13 of 15 stuks. Vanaf 28 stuks kunnen we spreken van een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem die lang meegaat en voor comfort zorgt. Hoe meer latten een bodem telt, des te beter kan hij belasting aan. De ondersteuning die de lattenbodem biedt, is afkomstig van de buiging van de latten. Deze zorgen voor een opwaartse druk. Ook zijn er soms verstelbare latten die meer ondersteuning bieden bij de schouders en heupen.

Vast, verstelbaar of elektrisch

Naast vaste lattenbodems zijn er ook uitvoeringen verkrijgbaar die verstelbaar of zelfs elektrisch verstelbaar zijn. Daarbij kun je het hoofd- en voeteneinde verstellen. Dat kan net het extra beetje ontspanning geven waar je naar zoekt. De meeste lattenbodems zijn geschikt voor alle soorten matrassen. Wil je zeker weten dat je kiest voor kwaliteit? Kies dan bij ons een lattenbodem uit een assortiment met o.a. bekende merken als Welldreams, M Line en Beter Bed.