Garnier micellair water

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Garnier micellair water: reinigen zonder spoelen

Ben jij op zoek naar micellair water van Garnier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Micellair water zuivert en reinigt in één handeling het gezicht, de ogen en lippen zonder af te spoelen. Bij wehkamp vind je verschillende soorten micellair water van Garnier. Zo hebben wij Garnier micellair water voor de gevoelige huid, maar ook micellair water voor de vette huid in ons assortiment.

Wat is micellair water?

Micellair water is een mild reinigingsproduct. Het product werkt eigenlijk hetzelfde als een toner. Het micellaire water verwijdert vet, mee-eters, vuil en make-up. Bovendien blijf je achter met een schone én zachte huid. Micellair water dankt zijn naam aan een van de ingrediënten: micellen. Dit zijn kleine, reinigende deeltjes die make-up, talg en overige onzuiverheden aantrekken als een soort van magneetjes. Het fijne aan dit product: je gezicht wordt voorzien van een stralende glow zonder dat je hoeft af te spoelen.

Garnier reinigingswater voor ieder huidtype

Garnier reinigingswater is speciaal ontwikkeld voor de doffe huid, maar er bestaan reinigingswaters voor ieder huidtype. Zo is er een Garnier reinigingswater voor de vette huid, gevoelige huid en ogen, gevoelige en gemengde huid, droge huid, en droge en gevoelige huid. Zo is de Garnier micellair water met rozenwater speciaal geschikt voor de doffe en gevoelige huid. Het is een formule zonder parfum en alcohol. Het heerlijk ruikende Garnier micellair water met rozenwater laat jouw doffe of gevoelige huid weer stralen in no-time!

Verrijkt met ultra efficiënte arganolie

Garnier micellair water met olie is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Dit micellair water bevat reinigende oliën en efficiënte arganolie, waarmee je zelfs de meest langhoudende, waterproof make-up van jouw gezicht kunt verwijderen. Een ideale dagelijkse reiniging die je zowel in de ochtend of avond kunt uitvoeren. Het reinigt, verwijdert alle types make-up en kalmeert in één handeling dankzij de formule met twee fasen. Je kunt het product, na het schudden, eenvoudig aanbrengen op het gezicht met een wattenschijfje, zonder te wrijven en spoelen.

Garnier micellair water in de aanbieding

Wil jij Garnier micellair water in de aanbieding kopen? Neem dan regelmatig een kijkje bij de beautydeals. Hier scoor je beautyproducten met hoge kortingen, bijvoorbeeld de Garnier Skinactive micellair reinigingswater. Maak je beautyroutine compleet met een goede dag- en nachtcrème van Garnier. Ook deze beautyproducten shop je eenvoudig bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.