After sun

De zon op je huid is heerlijk, maar kan ook schadelijk zijn. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen nadat je in de zon bent geweest. Smeer je huid in met aftersun om je huid te verzachten en koelen. Daarnaast brengt de aftersun de vochtbalans van je huid weer op peil na het zonnen.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Aftersun

Wist jij dat je niet alleen je huid moet verzorgen tijdens het zonnen, maar ook na het zonnen? Te veel zon kan namelijk erg schadelijk voor je zijn. Om je huid te verzachten en te verkoelen kun je het beste aftersun gebruiken. Aftersun brengt de vochtbalans van je huid weer op peil na het zonnen, zodat je huid altijd goed verzorgd blijft. Wij hebben merken zoals NIVEA, Lancaster en Vision voor jou in ons assortiment.

Bescherming na de zon

Ga je binnenkort op vakantie of een dagje zonnen? Zorg er dan voor dat je een aftersun mee hebt. Niet alleen beschermt zonnebrandcrème je tijdens het zonnen, ook na het zonnen is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Langdurig in de zon blijven, zorgt ervoor dat je huid heet wordt en de vochtbalans van je huid afneemt. Aftersun zorgt ervoor dat je huid kalmeert en helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Welke aftersun past bij mij?

Wil je een mooie, duurzame bruine teint? Probeer dan eens de NIVEA SUN hydraterende after sun spray met Aloë Vera. Of wil je juist je verbrande huid verlichten? Probeer dan eens de Vision SOS After Sun spray, voor een directe verlichting van je rode en geïrriteerde huid. Heb jij van jezelf een droge huid en wil je graag dat je huid comfortabel blijft aanvoelen na het zonnen? Gebruik dan de Lancaster Aftersun Intense Body Moisturizer. Deze aftersun werkt verkoelend, kalmerend, hydraterend én verzorgend, speciaal voor jouw droge huid!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help