telefonie

Mobiele telefoons

Een mobiele telefoon was ooit bedoeld om mee te bellen. Dat soort mobieltjes (waarmee je alleen maar kunt bellen), bestaan eigenlijk niet meer. Maar tussen een eenvoudig mobiel van Nokia en de allesku ...

163 resultatensorteren op
aanbevolen

Seniorentelefoon

Als je ouder wordt, ga je dat merken aan je lichaam. Bijvoorbeeld als je wilt bellen en je de kleine toetsen niet goed kunt indrukken of het beeldscherm niet duidelijk genoeg voor je is. Een seniorentelefoon is in dat geval de ideale oplossing. Die houdt het lekker simpel voor je. Geen overbodige toeters en bellen, gewoon de basisfuncties van een telefoon, maar dan met speciale aandacht voor de behoefte van senioren. Wij hebben meer dan 10 verschillende soorten voor je opgenomen in ons assortiment. Je vindt dus vast en zeker de seniorentelefoon die precies past bij jouw wensen en eisen. Onze goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service zorgen ervoor dat je graag bestelt bij wehkamp.nl!

De kenmerken van een seniorentelefoon

Alle seniorentelefoons zijn te herkennen aan een vereenvoudigde bediening met grotere toetsen en een verlicht display. Daarnaast zijn er ook een aantal seniorentelefoons geschikt voor hoortoestellen (HAC-ondersteuning) zodat je desondanks de telefoongesprekken goed kunt horen. Bepaal welke functionaliteiten je wilt hebben en op basis hiervan maak je de keuze van je seniorentelefoon. Wil je bijvoorbeeld liever een oplaadstation of een USB-oplader? Er zijn zelfs smartphones beschikbaar die vereenvoudigd zijn zodat je toch nog gebruik kunt maken van het internet.