Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak - 540 Frutti Petutie
 • uitverkocht

  Sally HansenComplete Salon Manicure nagellak - 540 Frutti Petutie

  4.999.99je bespaart 5.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde. De prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak - 540 Frutti Petutie

  Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak - 540 Frutti Petutie is een 7-in-1 nagellak. De nagellak biedt 7 voordelen van een salon manicure in één flesje:
  - Basecoat
  - Nagel versterker
  - Groei behandeling
  - Kleur
  - Top coat
  - Chip resistent
  - Gel shine

  Neem geen genoegen meer met alleen een kleur, als je een base coat, versterker, groei behandeling, salon-geïnspireerde kleur, top coat, chip-resistent en een gel finish in één nagellak kunt krijgen.

  De unieke kwast breng je de nagellak gemakkelijk aan en creëer je een perfecte finish. De formule met VitaCare technologie is speciaal ontwikkeld voor een geavanceerde 10 dagen draagtijd met meer glans en voedende verzorging.

  Gebruiksadvies
  Naast de verschillende kleuren in de Complete Salon Manicure nagellak range heeft Sally Hansen ook fijne handverzorging en nagelverzorging om je nagels en handen in perfecte conditie te brengen. De basis van een mooie manicure begint bij goed verzorgde nagels en handen.

  Sally Hansen
  Sinds eind 1950 ontwikkelt Sally Hansen innovatieve en hoog kwaliteit nagelverzorging van salon kwaliteit. Sally Hansen biedt nageloplossingen voor elk nagelprobleem of manicure/pedicure behoeften, met innovatieve producten die de laatste technologieën bevatten. Sally Hansen nagellak staat bekend om haar lange houdbaarheid.

  De hoogstaande nagelverzorgingsproducten en hippe kleuren nagellak geven je altijd de perfecte manicure die ook matchen met de laatste trends en collecties.
  lees meer

  Specificaties