Overzicht

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mondverzorging

Een stralende glimlach begint bij een goede mondverzorging. Door het gebruik van een elektrische tandenborstel voorkom je gaatjes en zorg je voor een frisse adem. Bij ons vind je, naast elektrische tandenborstels, ook monddouches en opzetborsteltjes om de verzorging van je gebit compleet te maken.

Elektrisch poetsen

Wist je al dat elektrisch poetsen meer tandplak verwijdert dan bij gebruik van een gewone handtandenborstel? Elektrische tandenborstels maken meer poetsbewegingen en komen beter bij moeilijk bereikbare plekjes in je mond. Hierdoor verwijder je tot wel 100% meer tandplak! Daarnaast helpt elektrisch poetsen bij de verzorging van je tandvlees en voorkomt het tandsteen en ontstoken tandvlees.

Wat zijn de verschillen?

Topmerken als Oral-B en Philips hebben diverse modellen die verschillende technieken toepassen. Zo heb je bij ons de keuze uit bijvoorbeeld oscillerende-roterende modellen. Bij deze techniek wordt er gebruikgemaakt van ronddraaiende en heen-en-weergaande bewegingen. Aan sommige varianten is een pulserende techniek toegevoegd. Hierbij beweegt de borstelkop naar de tand toe, wat zorgt voor een 3D effect en een betere reiniging. Sonische borstels hebben de vorm van een handtandenborstel en bewegen zijwaarts heen en weer. Bij borstels met een TriZone-technologie is de borstelkop opgedeeld in verschillende zones, die onafhankelijk van elkaar heen en weer bewegen.

Een nog betere mondhygiëne

Bij het gebruik van een elektrische tandenborstel raden wij je aan het opzetborsteltje om de drie maanden te vervangen. Zo behoud je het beste resultaat. Wil je een optimale mondverzorging? Bij ons vind je ook monddouches voor een totale reiniging tussen je tanden, en een groot aanbod aan tandpasta's. Alles voor een mooie glimlach!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.