Merken

Schleich

Met het speelgoed van Schleich haal je klassiek vakmanschap in huis. De leuke en levensechte figuurtjes van het beroemde Duitse speelgoedmerk zijn namelijk met de hand beschilderd. Ze zijn prachtig vo ...

78 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Schleich

Jouw kinderen zijn dol op alles wat leeft. Vooral dieren vinden ze fascinerend. Maar echt met dieren spelen is niet altijd mogelijk. Daarom zoek jij mooi speelgoed om hun interesse te stimuleren. Dit moet van goede kwaliteit zijn en er zo echt mogelijk uitzien. Zo leren ze nog meer over verschillende dieren. In het assortiment van Schleich vind je de leukste dierenfiguren op zakformaat. Je kinderen kunnen er overal mee spelen. Het speelgoed van Schleich zorgt door zijn uitstekende kwaliteit voor urenlang speelplezier.

Het leukste dierenspeelgoed om uit te kiezen

In het assortiment van Schleich vind je veel verschillende dieren. Zo vind je makkelijk de soort waar je kind dol op is, zoals een bepaald honden- of paardenras. Maar je kan natuurlijk ook een hele collectie aanschaffen en je kinderen de verschillen leren herkennen. Ook de Schleich speelsets bieden eindeloos veel vermaak. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld boerderijen, ruitertoernooien of stoere cowboys met een lasso.

Klassiek speelgoed van topkwaliteit uit Duitsland

Het Duitse speelgoedmerk Schleich werd al in 1935 opgericht. In de jaren vijftig begon het met het produceren van kleine figuurtjes, van bijvoorbeeld de Smurfen en Snoopy. Later werd het assortiment uitgebreid met mooie dierenfiguren. Deze worden met veel zorg en aandacht vormgegeven, waardoor het kleine kunstwerkjes zijn. Ze zien er levensecht uit en worden met de hand beschilderd.

Is er geen Schleich verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Schleich bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je kinderen verrassen.