Merken

Playmobil

Playmobil is een uniek speelsysteem waarbij kinderen worden gestimuleerd in fantasie en creativiteit. Kinderen kunnen zich uitleven in rollenspellen en kunnen hun eigen wereld bedenken en naspelen. De ...

218 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Playmobil

Heeft je kind een rijke fantasie? Help je kindje dan om deze helemaal tot uiting te brengen. Playmobil biedt uren speelplezier. Je kind verzint zelf de verhalen over ridders en elven of over avonturen in de stad en het platteland.

Voor jongens en meisjes

De collectie speelsets van Playmobil spreekt zowel jongens als meisjes aan. Of het nu gaat om de piratenwereld van Playmobil of juist de City Life, je zoon en dochter spelen er met veel plezier mee. De collectie speelsets is zeer rijk en omvat heel veel verschillende werelden, zoals ridders, elven, piraten, kamperen, de boerderij en het stadsleven.

Huizen en uitbreidingen

Playmobil maakt het mogelijk om op verschillende manieren met het speelgoed te spelen. Als basis zijn er grote gebouwen, zoals de Country paardrijclub, het City Life politiegebouw of de Ark van Noach uit de set Playmobil Summer Fun voor speelplezier in de auto op weg naar de camping? Voor ieder kind en iedere gelegenheid is er wel een Playmobil setje te vinden om cadeau te geven.

Snel in huis

Bestel vandaag nog een setje van Playmobil, dan brengen wij het de volgende werkdag aan de deur. De bezorging is gratis bij besteding vanaf 20.-. Is het een verjaardagscadeautje en heeft de jarige hetzelfde setje al van iemand anders gekregen? Je mag het gewoon terugsturen.