Merken

Nokia

Nokia was jarenlang de allergrootste met de geliefde Nokia mobiele telefoons. Vandaag de dag richt deze Finse fabrikant zich niet alleen op de telecom, maar ook op het internet der dingen. Hierbij kun ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nokia

Ben jij iemand die graag wil weten wat er in de snel veranderende wereld te koop is? Dan moet je zeker Nokia blijven volgen voor fijne gadgets op het gebied van leefstijl, gezondheid en veiligheid. De ontwikkelaars van Nokia werken in hun laboratoria voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen om ons leven zo aangenaam mogelijk te maken. Communicatie is het sleutelwoord bij Nokia. Communicatie tussen mensen onderling, maar ook communicatie tussen mens en apparatuur door middel van sensoren en digitale meetmethoden.

Smart of juist niet?

Nokia heeft smartphones waarmee je kan appen en internetten. Deze telefoons zijn uitgerust met het besturingssysteem Android. Heb je juist geen zin om voortdurend gestoord te worden door signalen uit de virtuele wereld? Bestel dan een toestel waarmee je alleen kan bellen en sms'jes versturen. Met zo'n eenvoudig toestel focus je beter en ben je toch bereikbaar in geval van nood. Een toestel met twee simkaarten is handig als je je telefoon zowel zakelijk als privé gebruikt.

Data verzamelen en detecteren

Blijf in vorm met de Nokia wearables. De activiteitentracker houdt bijvoorbeeld bij hoeveel jij beweegt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel je slaapt. De tracker synchroniseert met jouw telefoon via een app. Kijk ook in het assortiment van Nokia voor een slimme babyfoon of een leuk, stevig hoesje voor je telefoon.

Wist je dat Nokia heel voordelige smartphones verkoopt? Wanneer je er nu een bestelt, heb je hem de volgende werkdag in huis.