Merken

Janod

Janod is een bekende producent van houten speelgoed. Een hoge kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit zijn typische kenmerken van de artikelen van dit merk. Met een veelzijdig aanbod baby- en peuters ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Janod speelgoed

Je wil je kinderen graag verblijden met leuk speelgoed. Niets is immers heerlijker dan kijken hoe je kleine helemaal opgaat in het spelen. Voor jou is het bovendien een belangrijk moment om even bij te komen. Het liefst geef je je kind iets bijzonders om mee te spelen. Geen goedkope plastic prullen die snel vervelen, maar duurzame kwaliteit zoals je die vroeger had. Dan zul je dol zijn op het houten Janod speelgoed. De fantasierijke ontwerpen en mooie materialen prikkelen de verbeelding.

Genoeg keuze voor ieder kind

Waar het ene kind geen genoeg van kan krijgen, is het andere binnen een minuut op uitgekeken. Gelukkig vind je in het assortiment Janod speelgoed genoeg variatie om iedere jonge speler tevreden te stellen. Je vindt onder andere diverse torens, veel magnetisch speelgoed, trekfiguren en muzikaal speelgoed. Ook rijdend Janod buitenspeelgoed mag natuurlijk niet ontbreken. Hier kunnen de energieke kids zich naar hartenlust mee uitleven.

Fantasierijk speelgoed uit Frankrijk

Janod speelgoed is prachtig om naar te kijken. De verbeeldingskracht en kwaliteit stralen ervan af. Geen wonder dat het houten speelgoed van dit Franse merk internationale prijzen heeft gewonnen. Het mooie is dat het ook kinderen aanzet tot het gebruiken van hun fantasie. Dit speelgoed is innovatief, educatief en duurzaam. Maar natuurlijk is het ook gewoon heel leuk.

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Voor 23:59 uur Janod speelgoed kopen bij wehkamp betekent morgen al blije snoetjes zien.