Merken

ESPRIT

Het is aan ESPRIT om de dingen te veranderen. ESPRIT wil af van een lineaire economie en wegwerpcultuur. Op weg naar een kringloopeconomie waarin we met respect omgaan met grondstoffen. Ga je mee? Lat ...

775 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ESPRIT dames schoudertassen

Een schoudertas is altijd handig om bij je te hebben. ESPRIT dames schoudertassen zijn onmisbaar tijdens een middagje shoppen in de stad, maar komen ook van pas bij het doen van kleine boodschappen. Is een handtas jou te klein en neem je graag wat meer spullen mee naar kantoor? Dan zijn ESPRIT dames schoudertassen jou op het lijf geschreven. Ze kenmerken zich door een modieuze uitstraling en voldoen uiteraard aan de laatste trends.

ESPRIT dames schoudertassen bij wehkamp

ESPRIT schoudertassen voor dames zijn er in allerlei soorten en maten. De tassen van onder meer katoen en (imitatie)leer zijn van uitmuntende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Schouderbanden zijn veelal verstelbaar en de tassen sluit je af met een ritssluiting of drukknoop. ESPRIT dames schoudertassen zijn er in de kleuren blauw, zwart, bruin, rood en diverse andere kleuren. Er zit ongetwijfeld een tas bij die jou aanspreekt.

Nog meer ESPRIT tassen voor dames

ESPRIT heeft nog meer soorten tassen. Naast schoudertassen kan je bij wehkamp ook terecht voor