Merken

Case Logic

Case Logic is een van oorsprong Amerikaanse fabrikant van alle denkbare tassen. Van cameratas tot laptopsleeve en van tablethoes tot rugzak: in het brede aanbod van dit tassenmerk vind je het allemaal ...

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Case Logic

Heb je eenmaal je nieuwe laptop, tablet of camera in huis, dan hoop je dat het moderne apparaat heel veel jaren meegaat. Tegelijkertijd wil je uiteraard je nieuwe elektrische hulp overal mee naartoe nemen. De handige tassen en hoezen van Case Logic komen daarom goed van pas. Deze doordacht ontworpen tassen bieden alle benodigde bescherming. Zo ga je zonder zorgen om krasjes of erger elke dag weer met je lievelingsapparaat op pad.

Een krachtige tas voor elke laptop

De Case Logic laptoptassen zijn er in tal van varianten. De in veel verschillende kleuren verkrijgbare sleeves zijn een compacte oplossing. Draag je jouw laptop daarentegen graag op je rug met je mee, kies dan voor een van de rugzakken met een speciaal compartiment voor je draagbare computer. De tassen zijn er voor kleine laptops van rond de tien inch, maar ook voor bijzonder omvangrijke laptops met een diagonaal van meer dan 17 inch.

Van cameratas tot tablethoes

Case Logic maakt niet alleen tassen voor je laptop, maar ook voor je tablet of camera. De cameratassen zijn zo vormgegeven dat je video- of fotocamera er precies in past. Het zachte doch sterke materiaal vangt kleine en grote stoten op, zodat je camera zoveel mogelijk kras- en schadevrij blijft. Bestel je de tas vandaag nog, dan beschermt hij je laptop, tablet of camera morgen al. Past je apparaat niet fijn in de omhulling? Stuur de tas van Case Logic dan kosteloos naar ons terug.