Merken

Blond Amsterdam

Blond Amsterdam servies is lekker eigenwijs, heerlijk vrolijk en kleurrijk. Het servies maakt theetijd, een kop koffie voor je zelf en lekker eten nog leuker. De borden, kopjes, theepotten staan vol p ...

92 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Blond Amsterdam kommen

Het ontbijt is je slaperigste eetmoment van de dag. Je bent net op en je moet zo de deur uit. Een schaaltje muesli kan er dan nog wel in. Geef je humeur en je ontbijt een boost met een kom die er vrolijk uitziet. Met de Blond Amsterdam kommen wordt ieder ontbijt (of ander moment van de dag) een stuk gezelliger.

Gezellig servies

Blond Amsterdam staat vooral bekend om zijn vrolijke tekeningen, bonte kleuren en gezellige teksten. Dit maakt het servies zeer geliefd. Ook de Blond Amsterdam kommen zijn versierd met vrolijkheid. De verschillende thema’s, zoals Delfts, City en Even bijkletsen zijn ook in de collectie kommen volop vertegenwoordigd. Er zijn porseleinen en melamine kommen. Ideaal voor ontbijt, koekjes en snacks. Ook vind je kommen met deksel en voor de feestdagen kommen met Sint en Piet in de collectie. Je kan kiezen uit verschillende handige formaten (waaronder 10, 14 en 20 centimeter in doorsnede).

Maak je servies compleet

Het servies van Blond Amsterdam maak je natuurlijk compleet met de Blond Amsterdam kommen. Net als de theekopjes, mokken en Blond Amsterdam schalen sluiten de kommen naadloos aan op de diverse thema’s. Maar ook als je de thema’s met elkaar mixt, is er geen probleem: de stijlen van Blond Amsterdam passen altijd bij elkaar.

Vandaag bestellen, morgen genieten

Wil je ook vrolijke Blond Amsterdam kommen in huis? Bestel ze dan vandaag nog en ze worden morgen bij je gebracht.