Merken

Blond Amsterdam

Geef je leven kleur met de vrolijke items van Blond Amsterdam. De artikelen van dit Nederlandse merk hebben een heel eigen stijl en zijn bedoeld om je blij te maken. Maar natuurlijk kan je ook iemand ...

118 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Blond Amsterdam

Wil je even lekker bijkletsen? Dat kan met Blond Amsterdam servies. Dit merk van eigen bodem biedt Dutch design in opvallende bonte kleuren. Maar ook een servieslijn geïnspireerd op de jaren '50, in bijpassende zachte kleuren en voorzien van diverse woordgrapjes. Van ontbijtborden tot kop en schotel en van aardewerk tot blik en katoen. Met Blond Amsterdam kun je alle kanten op, zoals je ziet in ons assortiment. Tientallen verschillende producten hebben we voor je geselecteerd. Daarmee kun je elke dag weer met veel plezier je servies, bestek of servetten gebruiken.

Verschillende serviescollecties

Het zal niet lang duren of je hebt een favoriete Blond Amsterdam mok waaruit je elke ochtend je verse kopje thee of koffie drinkt. En dan te bedenken dat het iets meer dan 10 jaar geleden allemaal begon met Femque van Geffen en Janneke Dröge die in hun ateliertje servies met de hand beschilderden in oplages van één. Inmiddels zijn de twee vriendinnen eigenaar van een vooraanstaand serviesmerk. Zo snel kan het gaan! De vrolijke en bonte designs van Blond Amsterdam maakten snel naam. Dat is ook goed te begrijpen, want je wordt al blij als je ernaar kijkt. Er zijn verschillende series beschikbaar. Naast de bekendste variant, het kleurrijke en drukke ‘Even Bijkletsen’ is er ook ‘Delfts Blond’. Inderdaad: dat is de Delfts blauwe interpretatie van Blond Amsterdam. Verder kun je nog kiezen voor ‘Blondelicious’, een servies dat doet denken aan de jaren vijftig met pasteltinten en leuke illustraties. Er zit vast iets voor jou tussen in onze brede collectie van Blond Amsterdam!