Merken

Beter Bed

Beter Bed is in Nederland de belangrijkste producent van bedden en matrassen. Voor een slaapkamer die aan een complete make-over toe is, vind je bij ons ook Beter Bed slaapkamerkasten en bureaus. Het ...

883 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Beter Bed

Tijdens een drukke week is elk uurtje slaap dat je meepikt van belang. Om optimaal uit te rusten, zijn een stevig bed en een fijn matras een absolute must. De een slaapt heerlijk op een eenvoudig matras, terwijl de ander optimale ondersteuning nodig heeft. Bij Beter Bed kies je daarom uit vele soorten bedden, matrassen en bodems. Dankzij dit brede keuzeaanbod is dit Nederlandse bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle multinational.

Een complete uitrusting voor de slaapkamer

Van eenvoudige polyether matrassen met een bescheiden prijskaartje tot prijzige traagschuim matrassen voor een minimale druk op je lichaam: in ons brede aanbod Beter Bed matrassen is er voor ieder wat wils. Uiteraard zijn er ook voor elk matrastype meerdere bijpassende bedden verkrijgbaar. Beter Bed begon ooit als een beddenwinkel, maar biedt inmiddels alles aan voor een goed uitgeruste slaapkamer. Dus vind je in het ruime assortiment ook kasten, bureaus en zelfs bankstellen.

Wij bezorgen tot in de slaapkamer

Een nieuw bed weegt al snel tientallen kilo's en ook bijvoorbeeld een slaapkamerkast is zowel groot als zwaar. Onze bezorgers dragen de spullen daarom alvast naar jouw slaapkamer. Dus of je nu een elektrische lattenbodem of een slaapbank van Beter Bed koopt: je weet altijd zeker dat je er uiteindelijk zonder rugpijn van het dragen op ligt. Rond je jouw bestelling vandaag nog voor 23:59 uur af, dan rust je morgen al heerlijk uit op je nieuwe slaapkamermeubels.