Merken

Apple

De naam Apple is al sinds de oprichting van dit bedrijf synoniem voor innovatie. De allereerste desktops van dit Amerikaanse elektronicamerk zagen er al direct compleet anders uit dan andere computers ...

323 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Apple

Met je allereerste mobieltje kon je alleen nog bellen en sms'en. Die tijd ligt ver achter ons. Foto's maken, e-mails versturen en nog veel meer: met de smartphones van nu kan het allemaal. Deze vooruitgang is mede te danken aan Apple. Dit Amerikaanse bedrijf komt al jaren met steeds weer nieuwe mogelijkheden. Zo was de in 2007 gelanceerde iPhone het eerste apparaat dat oogt als een telefoon, maar waarmee je ook verbinding met het internet maakt of muziek luistert.

Van iPhone tot iMac of iPad

Voordat Apple met de iPhone een smartphone op de markt bracht, maakte het bedrijf al desktops en laptops (iMacs) en draagbare muziekspelers (iPods). Tot op de dag van vandaag ontwikkelt de Amerikaanse innovator hier steeds weer vernieuwde modellen van. Daarnaast omvat het aanbod sinds 2010 ook tablets (iPads). In onze collectie Apple randapparatuur vind je ook nog muizen en toetsenborden die je moeiteloos op je apparaat aansluit.

Volop keuze uit moderne elektronica

Wil je de nieuwste iPhone of kies je een wat voordeliger model? Er is voor ieder wat wils. Ga voor de iPhone X die je draadloos oplaadt en met een gezichtsscanner ontgrendelt of kies een ouder model dat nog steeds de belangrijkste functies van een moderne smartphone biedt. Heb je al een maximumprijs voor je nieuwe iPhone, iPad of iMac in gedachten? Gebruik dan onze handige filters. Hier geef je aan naar welk type product van Apple je zoekt en wat je budget is.