Merken

Ajax

Jij bent een echte Ajax fan: en wat is er dan leuker om allemaal items van je favoriete voetbalclub te hebben. Hier vind je de mooiste Ajax fan producten zoals T-shirts, vesten, sweaters en zelfs gave ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ajax

Als trouwe voetbalsupporter van je favoriete club Ajax doe je er natuurlijk alles aan om je club zoveel mogelijk te steunen. Wellicht heb je een abonnement op alle thuiswedstrijden, maar er is nog veel meer mogelijk op het gebied van support. We hebben bijvoorbeeld een verrassende collectie sportkleding en andere artikelen om steun te betuigen aan Ajax. Je trekt de kledingstukken aan als je favoriete club een wedstrijd speelt of je draagt ze in je vrije tijd.

Ajax bij wehkamp

Bij wehkamp kies je uit onder meer sportkleding, voetballen, dekbedovertrekken en agenda's. Ajax is namelijk niet alleen een naam, het is een volledige levensstijl. Zwart, rood, grijs en wit zijn de kleuren die altijd de boventoon voeren, ongeacht wat je koopt. Je kan rekenen op topkwaliteit en het is altijd leuk om een andere Ajax-fan iets cadeau te geven.

Nog meer Ajax

Of je nu een wedstrijd bezoekt, een voetbalwedstrijd op televisie kijkt, in je bed slaapt of op kantoor aan het werk bent, Ajax keert in elk facet van je leven terug. Daarom bieden wij je bij wehkamp voor elke gelegenheid een interessante Ajax-accessoire. Doe er je voordeel mee en laat de liefde voor jouw voetbalclub in alles de boventoon voeren.

Ajax voor kinderen

De liefde voor Ajax kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen. Bekijk daarom ook ons assortiment