Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Schoolspullen

Rekbare boekenkaft

Dankzij de ideale rekbare boekenkaft hoef je niet meer een hele middag uit te trekken voor het kaften van je boeken. De rekbare boekenkaft is gemaakt van een rekbare stof die je gemakkelijk om je boek vouwt. Naast de tijdswinst is het ook een belangrijk voordeel dat je de rekbare boekenkaft het volgende jaar opnieuw kunt gebruiken. Ze zijn namelijk universeel en passen op boeken tot A4 formaat. De meeste scholen stellen het kaften van gehuurde boeken verplicht, dus bespaar jezelf veel tijd en moeite met de rekbare boekenkaften.

sorteren

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Rekbare boekenkaften

Zie jij er ook zo tegenop om een hele middag je boeken te moeten kaften voor het nieuwe schooljaar? Dat is nu verleden tijd met onze rekbare boekenkaften van het merk Dresz. Hiermee ben je super snel klaar met het kaften van je boeken en kun je de middag aan iets leukers besteden. Kies uit verschillende kleuren, of kies meerdere kleuren om al je boeken op te vrolijken.

Waarom boeken kaften?

Het kaften van je boeken is noodzakelijk in het middelbaar onderwijs. Dit komt omdat de boeken veelal gehuurd zijn en daardoor netjes moeten blijven voor verdere verhuur. Worden de boeken uiteindelijk toch als beschadigd gezien, dan moet je vaak een boete betalen. Dit is natuurlijk sonde. Door het kaften van de boeken gaan deze langer mee en bescherm je ze tegen beschadigingen. Wij hebben daarom rekbare boekenkaften voor A4 formaat boeken.

Voordelen rekbare boekenkaft

Ga jij naar of zit jij in het middelbaar onderwijs en heb je een waslijst aan boeken die je moet kaften voordat school begint? Met onze rekbare boekenkaften hoef jij niet meer te vouwen, te knippen of te plakken om jouw gehuurde boeken te kaften. Binnen enkele minuten heb jij al je boeken gekaft met de rekbare stoffen die je gemakkelijk om je boeken doet. Nog een voordeel is dat ze wasbaar en herbruikbaar zijn. Makkelijk voor volgend schooljaar!

Overige schoolspullen

Heb jij naast rekbare boekenkaften nog andere leuke schoolspullen nodig om je schooljaar compleet te beginnen? Wij hebben onder andere ook schoolagenda's voor het schooljaar 2018-2019, waar jij al je huiswerk en overige afspraken in kunt schrijven. Maar wij hebben ook rekenmachines, schriften en schooltassen, zodat jij voorbereid aan het jaar begint.