Top Teaser Lite - Gastblog - Anne-Marie - Verwerk steeds meer kleur in je garderobe

Zo verwerk je steeds meer kleur in je garderobe

Ben je net als ik wat aan de voorzichtige kant waar het kleur in je garderobe betreft? Overheersen bij jou ook vooral zwart, wit of neutrale kleuren? Tijd om wat meer kleur in je garderobe te brengen! Het dragen van opvallende kleuren is niet alleen in de mode, het geeft ook je humeur en zelfvertrouwen een boost. Ik vertel je hoe je dat aanpakt.

Start met subtiele accessoires

Begin subtiel door te kiezen voor accessoires in kleur. Een leuk paar statement oorbellen of een kleurige tas geven je outfit gelijk een boost maar maken de overstap van veilig naar kleurrijk net even wat makkelijker. Van deze oorbellen van Pieces in roze en fuchsia word je toch meteen vrolijk? De tas is weliswaar basic in ecru maar de geborduurde bloemenprint maken ‘m toch kleurrijk!

Start met subtiele accessoires

Matchy-matchy

Ik vind het leuk om de kleur van mijn schoenen te matchen met een ander kledingstuk. Door bijvoorbeeld te kiezen voor mintgroene sneakers van Skechers en mintgroen jasje van Lolaliza krijgt zelfs een zwarte outfit meteen een vrolijke uitstraling. Of wat dacht je van deze roze sneakers van Skechers in combinatie met dit roze jasje? Op deze manier breng ik beetje bij beetje meer kleur in mijn garderobe.

Color all the way

Ben je een beetje gewend geraakt aan kleurgebruik, ga dan gerust een keer all the way. Waar ik vroeger altijd dacht dat kleuren als oranje en fuchsia samen vloeken, bewijst deze fantastische jurk van Miljuschka wel het tegendeel! En daar draag ik dan ook gewoon die statement oorbellen en roze sneakers bij. Als je het doet, doe het dan goed!

Meer over onze gastbloggers

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met gastblogger Anne-Marie.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.