levi's dames
levi's dames

Jeans fits – Levi’s® dames

Levi’s® is hét merk als het om jeans gaat. Ben je benieuwd welke jeans van Levi’s® het beste bij jouw lichaamstype en kledingstijl past? Wij zetten alle modellen op een rijtje. Zo vind je binnen no-time de perfecte jeans! Wil je bijvoorbeeld curves extra goed laten uitkomen én je buik platter laten lijken? Kies dan voor een jeans met shapend effect. De jeans zijn gemaakt van stretchdenim waardoor ze super comfortabel zitten. Daarnaast vind je in de Plus Size collectie van Levi’s® jeans in grotere maten. De jeans zijn verkrijgbaar in allerlei hippe modellen. Zo vind je niet alleen de perfecte maat, maar ook de jeans die jou het beste staat.

Skinny jeans

De Levi’s® 721 is een high-waist skinny jeans. Door de high waist lijken je benen optisch langer. Het skinny model legt het accent bovendien op je benen en heupen. De 721 staat mooi bij een atletisch en slank figuur én is ideaal voor kleinere dames die wat langer willen lijken.

De Levi’s® 711 is een echte klassieker van Levi’s®. Deze skinny jeans van stretch denim staat iedereen goed, zit comfortabel en raakt nooit uit de mode. Koop de 711 in verschillende kleuren als je voor elke outfit een fijne skinny jeans in je garderobe wilt hebben.

De Levi’s® 311 lijkt op de 310, maar zit iets minder strak. De 311 is namelijk een 'gewone' skinny jeans met shapend effect.

Super skinny jeans

De Levi’s® 710 is een super skinny jeans die overal flatteert. De slim fit jeans heeft een middelhoge taille, maar valt smaller op de benen. Daarnaast beschikt hij over strechdenim, wat goed is voor het laten zien van rondingen.

De Levi’s® 720 is een high rise super skinny jeans waarmee je de show steelt. Je benen en curves vallen goed op in deze jeans, terwijl je dankzij de high rise een eventueel buikje kunt verbergen. De high rise super skinny jeans is perfect voor alle dames die graag hun benen in de spotlights zetten.

De Levi’s® mile high heeft een ultrahoge taille, wie wil dat nou niet? Naast de ultrahoge taille is de jeans super skinny en acentueert alle rondingen op de juiste plekken.

De Levi’s® 310 is een superskinny jeans met shapend effect. De 310 is perfect als je je curves wilt benadrukken, je billen wilt liften en benen optisch wilt verlengen. Dankzij het shapende effect lijkt je buik bovendien platter. Een must-have voor elke vrouw.

Slim jeans

De Levi’s® 712 is een jeans die overal flatteert. De slim fit jeans valt als een mid-rise taille, maar valt smaller op de benen. Daarnaast beschikt hij over strechdenim, wat rondingen extra benadrukt!

De Levi’s® 312 is een slim jeans met shapend effect. Een slim jeans valt slank, maar zit iets minder strak dan een skinny jeans. De 312 is bovendien gemaakt van denim in plaats van stretchdenim (zoals de skinny jeans).

Straight jeans

De Levi’s® 314 is een straight jeans met shapend effect. De straight jeans heeft rechte pijpen en zit daardoor wat losser dan de andere jeans uit de 300-serie van Levi’s®. Met deze jeans zet je je curves in het zonnetje en kun je stevige bovenbenen wat minder laten opvallen.

De Levi’s® 724 is een high rise straight jeans. Een straight jeans (oftewel een jeans met rechte pijpen) zit wat losser dan bijvoorbeeld een skinny jeans. De 724 staat iedereen goed en zit super comfortabel.

De Levi’s® 501 is een cropped high-waisted jeans die ideaal is om te dragen als je je schoenen wilt showen. De cropped jeans past bovendien perfect bij een zomerse look. De 501 kan gedragen worden bij elk lichaamstype, maar staat extra mooi als je lange en slanke benen hebt.

De Levi’s® ribcage is een jeans met de hoogste taille uit het assortiment van Levi’s®. In tegenstelling tot de skinny mile high heeft de ribcage rechte pijpen.

Loose jeans

De Levi’s® highloose jeans is een ideale jeans om je benen optisch te verlengen. Het is een modernere variant van de klassieke 90s jeans. Naast de lengte heeft hij ook een high-waist taille, wat ervoor zorgt dat je nog langer lijkt!

Met de Levi’s® 70s jeans ga je spontaan terug in de tijd. De high straight jeans en de high flared jeans hebben namelijk een heerlijke flowerpower vibe. De hogere jeans is ideaal voor dames die een buikje willen verbloemen of hun curves willen benadrukken. De high straight en high flared jeans brengt je lichaam in balans en laten je benen langer en slanker lijken. Geschikt voor elk lichaamstype.

Bootcut jeans

De Levi’s® 725 is een high-rise bootcut jeans. De bootcut jeans is een klassieke jeans die strak zit op de bovenbeen en bij de onderbenen wat lichter uit loopt. De bootcut jeans staat extra mooi bij dames met stevige bovenbenen.

De Levi’s® 315 is in tegenstelling tot de Levi’s® 725 een mid-rise jeans met een shaping effect. Jouw curves worden op de juiste plek geaccentueer en zorgt voor optisch langere benen door de lengte van de jeans.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.