Header

Wehkamp gaat LIVE

Op Instagram nemen we je in verschillende live sessies mee met al je vragen over de leukste onderwerpen. Hier vind je het overzicht van de komende live sessies, maar ook de overzichten van alle producten uit vorige live sessies! Kortom, zo kan jij gemakkelijk een artikel terugvinden en alvast een reminder in jouw agenda zetten voor de volgende live sessie.

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Kim Vosman en presenteer de live sessies voor jullie! Bij Wehkamp ben ik buyer binnen het Ladies Fashion team. Zo koop ik de mooiste outfits in bij fantastische merken én ben ik als één van de eerste op de hoogte van de nieuwste trends en collecties. Die laat ik jullie vervolgens dan ook met liefde (en heel veel styling tips) in de live sessies zien!

Vorige live sessies

Wil je een vorige live sessie terugkijken op Instagram? Of ben je opzoek naar een bepaald artikel die je hebt gezien tijdens de live sessie? Hieronder kan jij gemakkelijk de live sessie of artikel terugvinden. Veel plezier!

Woontrends

Woensdag 20 april. Wehkamp was LIVE! Woontrends editie

Kijk hier de hele livesessie terug! Jasper neemt je mee door drie verschillende woonstijlen en vertelt je de leukste tips en tricks om jouw huis een upgrade te geven.

Welke woonstijl past het beste bij jou?

Fashion Days

Vrijdag 8 april. Wehkamp was LIVE! Fashion Days editie

Onze modellen droegen de tofste Fashion Days looks op de catwalk. Een livesessie bomvol inspiratie en de nieuwste trends! 🤩

Wedding

Dinsdag 15 maart. Wehkamp was LIVE! Wedding editie

Een livesessie vol tips voor het komende bruidsseizoen. Kim en trouwexpert @maritsmit hebben je helemaal klaargestoomd! Kijk hier de livesessie terug.

Denim

Donderdag 3 maart. Wehkamp was LIVE! Denim editie

Onze Kim heeft je de tofste denim items laten zien voor het hele gezin én als klapper hebben we een jaar lang denim van ONLY weggegeven. Kijk hier de livesessie terug.

Valentijn

Dinsdag 8 februari. Wehkamp was LIVE! Valentijnseditie

Wehkamp was live! Deze keer bomvol Valentijns inspiratie en met heel veel cadeau's. Kijk hier de livesessie terug.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.