Huawei P40 Pro+ (zwart), Zwart
 • uitverkocht

  HuaweiP40 Pro+ (zwart)

  749.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Huawei Mobile Services

  Huawei Mobile Services

  Let op! Dit toestel maakt gebruik van Huawei Mobile Services (HMS).Google Mobile Services (GMS) zijn niet voorgeïnstalleerd, waaronder applicaties zoals G mail & Google Maps. Meer info over Huawei Mobile Services lees je hier: lees meer

  Huawei P40 Pro+ (zwart)

  Spreek voor jezelf met de Ultra Vision Leica Penta Camera door altijd en overal foto's en video's te maken. Breng een revolutie teweeg met de snelheid en kracht van de hypermoderne Kirin 990 5G-chipset. Het innovatieve ontwerp verbetert jouw visuele entertainment en geeft een een groter comfort. Ontdek nu de toekomst met HUAWEI P40 Pro+.

  Look, Touch, Feel. Vol verwachtig. Een stukje magie in jouw hand
  Geïnspireerd door de schoonheid en vorm van stromend water, is het Quad-Curve Overflow Display1 vernieuwd om de zicht- en verbeeldingsbarrières aan elke rand weg te nemen. Bovendien kun je met de verversingssnelheid van 90 Hz genieten van een meeslepend beeld over het hele scherm. Het montagemiddenframe en de beschermende ronde hoeken versterken het harmonieuze gevoel van jouw ogen naar jouw hand.

  Het nieuwe klassiek in zwart of wit
  HUAWEI P40 Pro+ is opgepoetst om zacht, soepel en stevig te zijn, waardoor het een perfect evenwicht in look en feel krijgt. Het iconische camera set-up en de onberispelijke keramische achterkant zijn geïntegreerd in een consistent ontwerp, waardoor een inclusieve harmonie ontstaat.
  Stop nooit met het verkennen van het leven en het creëren van verhalen. De Ultra Vision Leica Penta Camera werkt als een sterk verenigd systeem en staat altijd voor jouw klaar om zowel dag als nacht te fotograferen. Fotrografeer het onderwerp zowel van dichtbij als op afstand. Leg moeiteloos vast wat jij ziet en laat het spreken voor wat jij voelt.

  50 MP Ultra Vision Camera
  - 1/1.28 inch Ultra Vision Sensor
  - RYYB colour filter array
  - Octa PD Autofocus
  - Geniet van enorm veel licht en superheldere details.

  100x SuperZoom Array
  - 10x Optical Telephoto Camera (8 MP, 240 mm)
  - 3x Optical Telephoto Camera (8 MP, 80 mm)
  - 20x Hybrid Zoom3
  - 100x Max Zoom
  - Ontmoet de onverwachte verassingen

  40 MP Ultra Wide Cine Camera
  - 1/1.54 inch sensor
  - Ultra Low-light video
  - Ultra Slow-motion video
  - Telephoto video
  - 4K Time lapse video
  - Cinematic video camera met meerdere eigenschappen

  3D Depth Sensing Camera
  - Real-time dieptedetectie
  - Maak professionele bokeh-effecten

  De toonaangevende 1/1.28-inch sensor met 2,44 μm supergrote pixelgrootte vind je nu in een smartphone. De RYYB-kleurenfilterreeks zorgt voor enorm licht, een hoog dynamisch bereik en weinig ruis. De 50 MP hoofdcamera ondersteunt 4-in-1 pixel-binning en Octa PD Autofocus en herdefinieert superheldere opnamen met nauwkeurige details, ongeacht de complexiteit van de scène en de lichtomstandigheden. De HUAWEI XD Fusion Engine, aangedreven door de geüpgradede ISP en NPU, kan een enorme hoeveelheid informatie snel verwerken en buitengewone heldere foto's maken op een hoog pixelniveau zowel dag als nacht.

  Elk deel vertelt een ander geweldig verhaal
  Geniet van het weidse uitzicht met de 50 MP hoofdcamera, en zie meer met verbazingwekkende details. Vergroot elk klein deel van het frame en je krijgt weer een geweldige foto met een rijke textuur en kleur.

  Jouw gewenste helderheid
  Dankzij de HUAWEI Ultra Vision Sensor kunnen zelfs in het donker je zelfverzekerde glimlach, outfit en de prachtige nachtelijke skyline worden vastgelegd met scherpe kleuren en weinig ruis. Ontdek verhalen in verhalen.
  De 3x mid-range optische zoomlens en 10x lange-afstand optische zoomlens werken in de meeste situaties perfect. Deze innovatieve multi-reflectie periscoop-telelens creëert 5 keer de lichtbreking en een 178% groter optisch pad om tot maximaal 100x4 in te zoomen. De verbeterde AIS en OIS zorgen voor een goede stabiliteit tijdens het zoomen. Verken de wereld met HUAWEI P40 Pro+.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.