Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Kantoorartikelen

Grafische rekenmachines

Ga je naar het voortgezet onderwijs en heb je wiskunde in je vakkenpakket? Dan is een grafische rekenmachine onmisbaar. Met onze grafische rekenmachines, zoals de Texas Instruments TI-84 Plus, voer je de meest complexe berekeningen uit. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid naar school gaat.

sorteren

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Grafische rekenmachine

Het rekenen zonder rekenmachine is niet meer weg te denken. Het gaat sneller, het is betrouwbaarder en je kunt gegevens opslaan zodat je het later weer kunt terugvinden. Er zijn veel soorten grafische rekenmachines beschikbaar. Zo heb je er één voor de echte rekengeleerde met zoveel mogelijk functies zoals, gegevens opslaan en formules koppelen. Je hebt ook grafische rekenmachines met een zo groot mogelijk display zodat je alles duidelijk kunt zien of zelfs een kleuren display voor het mooiste beeld. Ook voor de minder intensieve gebruiker is er een grafische rekenmachine. Deze grafische rekenmachines hebben overzichtelijke en duidelijke toetsen zodat je precies weet hoe alles werkt. De bekendste merken zijn Texas Instruments o.a. bekend van de TI-84 Plus die op veel boekenlijsten verplicht staat en Casio. Zij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op de beste resultaten.