Burnout Paradise Remastered (Xbox One)
 • uitverkocht

  Xbox OneBurnout Paradise Remastered (Xbox One)

  29.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Burnout Paradise Remastered (Xbox One)

  Welkom terug in Paradise City! Make van actie je tweede natuur als je de straten onveilig maakt in Burnout™ Paradise Remastered! Scheur erop los op de ultieme racebaan, van hectische straten in het centrum tot wilde buitenwegen in de bergen. Beleef de ultieme stunts en verwoesting opniew in een van de beste arcade-driving games aller tijden.

  Burnout Paradise Remastered levert de ultieme racebaan voor jou en je vrienden om online te spelen. Deze remaster bevat alle DLC uit het Year of Paradise, inclusief de Big Surf Island update, schitterend opnieuwe gecreëerd en klaar voor actie in 4K op PlayStation Pro en Xbox One X.

  Ontdek Paradise City met je vrienden
  Verbrand rubber en scheur op de open wegen van Paradise City terwijl je sprongen maakt, stunts uitvoert en bochten afsnijdt. Race naar de overwinning in unieke evenementen, terwijl je je kennis van de omgeving gebruikt om de snelste route te vinden en je rivalen achter je laat. Versla je vrienden online en verzamel hun mughosts, of ga gezamenlijk de strijd aan in honderden online challenges.

  Overtreed de regels en crash waar en wanneer je maar wilt
  Gooi dat auto-theorie boek uit het raam en trap het gas in om alle records qua verwoesting te verbreken. Lanceer je auto al botsend en draaiend door de straten van de stad en laat een spoor van vernieling achter in je achteruitkijkspiegel.
  lees meer

  Specificaties