Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

DVD's

1028 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_KA_DVD_Blu_Ray

Zin in een avondje in het gezelschap van Gooische Vrouwen? Of dompel je jezelf liever een paar weken onder in de ijzige sferen van Game of Thrones? Hier vind je films en series in alle mogelijke genres. Als dvd en als Blu-ray. Van de nieuwste series waar iedereen het over heeft tot onverwoestbare klassiekers die na al die jaren nog steeds overeind staan.

Dvd’s

De DVD kan verschillende soorten digitale gegevens opslaan en wordt gebruikt voor het aanbieden van films en software. De Digital Versatile Disc, zoals de DVD wordt genoemd, heeft een veel hogere opslagcapaciteit dan de CD, terwijl de afmeting gelijk is. De nieuwste films in de hoogste kwaliteit vind je in ons assortiment.

Gezellig avondje

Wil je niet in slaap dommelen tijdens filmavondje? Dan zijn de actie films ideaal om op het puntje van je stoel te blijven zitten. Als je actief je lachspieren wil trainen dan is een cabaret-dvd een uitermate geschikt middel om de grappen van de grootste cabaretiers op je neer te laten dalen. ‘Alles komt goed’ met de DVD van Najib Amhali en ‘Droog’ is de humor van Philippe Geubels.

Informatief vermaak

Van de Afrikaanse Savanne tot het intrigerende verhaal van Roger Federer. De verscheidene documentaires op DVD verschaffen je inzichten in nieuwe werelden die eerst nog onbekend voor je waren. Laat je nieuwsgierigheid aanwakkeren en leg een nieuw verhaal in de Dvd-speler voor nog meer achtergrondinformatie.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.