positiekleding

Positiekleding jurken & rokken

Voel je op en top vrouw tijdens deze bijzondere periode in je leven. Laat je buik zien met mooie (strakke) zwangerschapsjurken en zwangerschapsrokken. Lange en korte positiejurken en positierokken in ...

216 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zwangerschapsjurken & zwangerschapsrokken

De populairste positiejurken & -rokken zijn modellen van zachte materialen, met praktische 'meegroei-kwaliteiten', in stoffen met stijlvolle prints of mooie uni tinten. Ook die nieuwe positiejurk vind je bij wehkamp.nl. Met enkele goede zwangerschapsjurken heb je een veelvoud aan looks binnen handbereik, passend bij elk humeur, stijl en...bij elke week van je zwangerschap. Een klassieker die zeker niet misstaat tijdens je zwangerschap is de 'little black dress'; het jurkje met een minimaal, clean design en tijdloze look. Je draagt deze zwarte jurk dressed up met luxe sieraden en mooie ballerina's of juist dressed down met sneakers of sandaaltjes en een gebreid vestje. Toch liever gaan voor een mooie zwangerschapsjurk? Dat kan! Maak je keuze uit merken als Supermom, MAMA-LICIOUS en Noppies.

Jurken & rokken: beroemde stijlen voor jouw zwangerschap

Naast het zwarte jurkje behoren ook de spijkerjurk, de wikkeljurk, de maxi-dress en de mooi geplooide feestelijke jurk tot de klassiekers onder de jurken. Natuurlijk zijn deze stylen ook te vinden voor zwangerschapsrokken. Wat positiemode betreft vind je ze in aangepaste versies van comfortabel, zacht (elastisch) katoen, viscose of polyester. Een mooi strikceintuurtje boven je buik zorgt voor een sierlijk effect. Extra soepele stretch-denims zorgen ervoor dat positie-spijkerjurken stoer en toch comfortabel zijn.

Eindeloos veel positiejurken & positierokken voor elke garderobe

Let bij het selecteren van je nieuwe zwangerschapsjurk of zwangerschapsrok in ieder geval op features die voor jou belangrijk zijn, want dan zul je extra genieten van je nieuwe aanwinst. Past de print of kleur bij de rest van je garderobe? Vind je het materiaal prettig? Zit de 'buik' op de juiste hoogte, knellen de mouwen niet en is de roklengte lang (of kort) genoeg? Bij wehkamp.nl vind je het hele jaar door mooie jurken en rokken voor je zwangerschap, in allerlei kleuren, prints en modellen. We selecteren de mooiste items met de beste en fijnste pasvormen, van onder andere Supermom, Noppies, Mama-Licious, Love2Wait en Ripe.