Pampers

Pampers maandboxen

De Pampers maandbox maakt het leven als kersverse moeder een stuk makkelijker! Een maandvoorraad luiers, zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Zo heb je meer tijd voor de dingen die er echt toe doe ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Pampers maandboxen

Op zoek naar de beste luiers voor je kindje? Kies dan een van de Pampers maandboxen. Met de maandboxen van Pampers zorg je dat je altijd voor een maand luiers in huis hebt en je hier geen zorgen meer over hoeft te hebben.

Verschillende lijnen

De Pampers maandboxen zijn te verkrijgen in de bekende Pampers lijnen en maten. Kies voor een Pampers Premium Protection maandbox voor de beste bescherming met urine indicator, de Pampers Baby Dry maandbox voor langdurige droogheid of een Pampers Active Fit maandbox met luiers voor je actieve baby.

Gratis thuisbezorgd

Kies de maat luiers die je baby nodig heeft en Pampers verpakt een maand luiers voor je in een Pampers maandbox. De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat jouw kindje weegt. Deze informatie staat bij elke maandbox aangegeven. De Pampers maandbox wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje.