Baby uitzetlijst

De komst van je baby vraagt om een goede voorbereiding. Met de juiste spullen in huis kan je zorgeloos genieten van de eerste periode met je kindje. Hier vind je alles wat je nodig hebt: van rompertje ...

3094 resultatensorteren op
aanbevolen

Baby uitzetlijst

Met de babyuitzetlijst heb je overzichtelijk welke spullen je als (aankomende) mama allemaal in huis moet hebben voor je baby. Als je op tijd begint met de uitzetlijst kun je zonder enige stress alle spulletjes in huis halen en is het onderdeel van de voorpret. Probeer ongeveer een maand voordat je uitgerekend bent alle spullen van de uitzetlijst in huis te hebben. Bij wehkamp bestel je alles gemakkelijk online en wordt het thuisbezorgd wanneer jij dit wilt. Zo hoef je niet allerlei winkels langs met je zwangere buik en hoef je niet te sjouwen met de spullen. Ideaal toch?

Autostoeltjes, Pampers, babydekentjes, babyflessen, borstkolven, noem het maar op en je kan het bij wehkamp vinden. Wij bij wehkamp weten hoe het is, dus blijf lekker zitten en bestel je babyspullen online. Zo kun je zorgeloos genieten van de eerste periode met je kindje.