Draadloze koptelefoons

Wil jij dansen, springen of gewoon heerlijk relaxen met een koptelefoon? Met een bluetooth koptelefoon heb je geen last meer van kabels en kun jij binnen en buiten draadloos muziek luisteren. Via bluetooth kun jij elk nummer van jouw smartphone of tablet afspelen. Vaak kun je de headphone ook bedienen met knoppen op de headphone, handig als je niet altijd je telefoon bij de hand hebt!

70 resultaten
aanbevolen

70 resultaten

Bluetooth koptelefoons

Bluetooth koptelefoons zorgen ervoor dat je draadloos muziek kunt luisteren met hoge geluidskwaliteit. En dat ook nog eens vanaf verschillende apparaten, waaronder je smartphone, smartwatch en tablet. Door het gebruik van bluetooth heb je geen last meer van een snoer. En dat is wel zo handig tijdens het sporten of tijdens andere activiteiten. Ben jij op zoek naar een bluetooth koptelefoon? Ontdek het aanbod bij wehkamp.

Merken

Bluetooth hoofdtelefoons worden steeds vaker gezien als een toevoeging op je outfit. Bekende audiomerken als Beats by Dr.Dre, Bose en JBL spelen hier steeds meer op in. Zij brengen verschillende modellen uit in meerdere hippe kleuren. Denk aan rood, roze, beige en zelfs mintgroen. Zo zit er altijd wel iets bij dat ook bij jouw outfit past. Ook de grotere elektronicamerken als Sony en Philips hebben verschillende typen bluetooth koptelefoons, van een instap-koptelefoon tot zeer geavanceerde koptelefoons met hoge geluidskwaliteit.

In-, on- of over-ear bluetooth koptelefoons

Er zijn verschillende draagwijzen voor een hoofdtelefoon: bijvoorbeeld in het oor, op het oor of over het oor. Er zijn bluetooth koptelefoons is allerlei varianten. De nieuwste bluetooth koptelefoons bevatten daarnaast steeds meer mogelijkheden. Met name noise cancelling is erg handig. Met noise cancelling demp je het omgevingsgeluid. Dit zorgt ervoor dat je ongestoord kunt genieten van je favoriete muziek. Mocht je ondertussen gebeld worden, dan kun je gebruikmaken van de ingebouwde microfoon om zo veilig handsfree op te nemen.

Makkelijk bedienen

Het fijne aan draadloze koptelefoons is dat deze te bedienen zijn door middel van knoppen op de koptelefoon. Hierdoor is het niet meer nodig om telkens je mobiele telefoon erbij te pakken. De meeste bluetooth koptelefoons zijn opvouwbaar en hierdoor makkelijk mee op reis te nemen. Bij wehkamp worden de koptelefoons snel thuisbezorgd. Zijn de bluetooth headphones niet naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.