POP top teaser image

Serum

Gezichtsserum is een geconcentreerde vloeistof die helpt je huid te hydrateren, soepel te houden en de talgproductie onder controle te houden. Breng de serum aan op een schoon gezicht, zodat het goed kan doordringen in de huid. We hebben serums voor verschillende huidtypen, dus altijd een geschikte voor jou! Ontdek het aanbod serums.

52 Resultaten
Aanbevolen

52 Resultaten

Serums

Wist je dat niet alleen een dagcrème en nachtcrème je huid hydrateren? Ook een gezichtsserum heeft deze functie. Dit komt omdat een serum meer actieve bestanddelen bevat dan een gewone crème. Een serum is dus essentieel in je dagelijkse verzorgingsritueel. Daarom hebben wij een groot aanbod aan serums voor jou, met merken van onder andere L’Oréal Paris, Vichy, Clinique, Nivea en Weleda.

Wat doet een serum?

Behalve het hydrateren van de huid, heeft een serum nog meer functies. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je huid soepel blijft aanvoelen en de talgproductie van je huid onder controle blijft. Een serum zorgt dus voor een extra zuivere huid. Het verschil met een crème is dat een serum meer geconcentreerde en actieve bestanddelen bevat voor anti-huidveroudering en extra hydratatie. Maar een paar druppels zijn al genoeg om je huid te voeden. Welk serum geschikt is voor jou, hangt af van je huidtype.

Welk serum heb ik nodig?

Wil jij graag van je rimpels of fijne lijntjes af? Gebruik dan de Nivea Cellular serums voor het invullen van rimpels en fijne lijntjes. Of heb jij last van een onrustige en gevoelige huid? Gebruik dan een serum die een kalmerende werking heeft en de huid hydrateert en versterkt. Een goed merk voor de gevoelige huid is Vichy. Heb jij juist last van een droge, trekkerige huid? Neem dan een product dat uitdroging voorkomt en de huid intensief voedt. Een goed merk voor de droge huid is L’Oréal Paris. Voordat je een serum aanbrengt, zorg dat je gezicht goed gereinigd is. Zo kan het goed doordringen in de huid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën