tuingereedschap

Snoeischaren

Snoeischaren voor ieder snoeiwerk in je tuin, want goed snoeigereedschap is het halve werk. Onze takkenscharen met lange handvaten zijn ideaal voor het knippen van zwaardere takken en doornige struike ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Snoeischaren

Een traditionele snoeischaar is nog steeds een onmisbaar tuingereedschap. Als je een liefhebber bent van tuinieren, of je wilt gewoon dat de tuin er netjes bij ligt, dan kun je met een snoeischaar alle bladeren en dunne takjes snoeien die je wilt. Zo blijven de struiken en heggen mooi in vorm en voorkom je dat ze te hard groeien ten opzichte van andere planten die ook zon, regen en voedingsstoffen nodig hebben.

Het gemak van een snoeischaar

Een snoeischaar is ook vooral bedoeld om de tuin mooi te houden. Zelfs dunne boomtakken kun je hiermee afknippen. Worden de takken dikker, dan kun je een snoeizaag hiervoor gebruiken, die je uiteraard ook bij ons vindt. Vooral het gerenommeerde merk Gardena heeft allerlei soorten snoeischaren ontwikkeld. Kies jouw ideale variant.

Elke type snoeischaar is beschikbaar

Het handige van een snoeischaar is dat je hem met één hand kunt bedienen, zodat je andere hand vrij is om een tak of blad te pakken. Dankzij de veer gaat de schaar vanzelf weer open na het knippen. Door de veiligheidsbeugel kun je na gebruik de snoeischaar veilig wegleggen. Met een hefboomsnoeischaar kun je instellen hoe dik de te snoeien tak is. Ook een speciale elektrische grasschaar hebben we voor je. Inderdaad: dit is een snoeischaar die ontwikkeld is om je gras bij te werken op de plekken waar dat nodig is. Deze modellen zijn overigens ook prima geschikt om kleine stukken van je buxushaag bij te snoeien. Handmatige grasscharen en buxusscharen vind je uiteraard ook in ons assortiment. Zo vind je vanzelf de snoeischaar die perfect past bij jouw wensen en eisen.

Je snoeischaar snel in huis

Wanneer je jouw keuze hebt bepaald en bij wehkamp bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd de snoeischaar van jouw keuze morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever een andere? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.