Tuin & klussen

Beveiliging

Thuis wil je je veilig voelen. En als je weg gaat, wil je dat met een gerust hart kunnen doen. De beveiligingssystemen, beveiligingscamera’s, alarmsystemen, intercoms en kluizen van merken als Elro en ...

143 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Beveiliging

In je eigen huis wil je jezelf natuurlijk wel veilig voelen. Voor je gevoel heb je net een extra stukje zekerheid als je de beveiliging goed geregeld hebt. Daarvoor vind je bij wehkamp talloze producten. Zo is het bijvoorbeeld een kleine moeite om een video intercom te installeren, zodat je altijd kunt zien wie er aan de bel staat voordat je open doet. Uiteraard hebben we ook diverse alarmsystemen die ervoor zorgen dat inbrekers ten eerste ontmoedigd worden om je huis binnen te dringen en ten tweede dat je direct een melding krijgt wanneer dat wel gebeurt. Via een camerasysteem kun je heel snel zien hoe het met de beveiliging van je huis is gesteld. Sommige varianten bieden je zelfs de mogelijkheid om op afstand via de internetverbinding op je smartphone de boel in de gaten te houden. Een veilige gedachte!

Andere soorten beveiliging

Een bewegingsmelder is een andere manier om inbrekers af te schrikken. Zodra er een lamp aangaat omdat ze zich te dicht bij je huis begeven, staan ze immers vol in het licht en dan vallen ze op. Naast (tuin)verlichting met zo’n sensor hebben we ook draadloze deurbellen, hekopeners, garagedeuropeners en kluizen voor je. Wat je ook zoekt, bij ons vind je het. Nog een voordeel van wehkamp: wij komen je bestelling supersnel bij je thuisbezorgen! Bedenk rustig of je wel de juiste beveiligingsproducten hebt gekocht. Mocht dat toch niet het geval zijn, je bestelling retour sturen is natuurlijk gratis.