Soundbars

De Soundbar is de ideale oplossing als je het geluid van je tv wil verbeteren, maar geen complete home cinema set wil. De soundbar is een langwerpige, platte speaker die goed in staat is een home cinema-geluid voort te brengen. Bekijk de Soundbars van merken als Philips, Samsung, Sonos en Sony.

46 resultaten
aanbevolen

46 resultaten

Soundbars

Dit soort audio apparaten geven een fantastisch en ruimte vullend geluid. Het is een totaal oplossing voor een verbetering van het geluid van je tv. Bekijk tv, series en films als nooit tevoren. Ons assortiment heeft merken als Sonos, Samsung, Sony en Philips.

Wanneer is een soundbar iets voor jou?

Een soundbar is ideaal op het moment dat je niet de ruimte die een home cinema set inneemt wilt opgeven voor een geluidsysteem maar toch een goed geluid wilt hebben. De soundbars zijn meestal het best compatible met de tv’s van hetzelfde merk, tenzij het een specialist als Sonos betreft. Je kunt soundbars ook aan de muur hangen voor een ruimtelijk geluidseffect.

Wat kun je allemaal aansluiten op een soundbar?

Een soundbar kan prima alleenstaand functioneren. Als je toch meer wilt dan is het mogelijk om extra surround speakers of een subwoofer aan te sluiten. De soundbar is immers een vervanging voor de twee front speakers en de center speaker. Een soundbar kan meerdere soorten aansluitingen hebben, kijk in de beschrijvingen van de producten welke van toepassing zijn. Soms hebben ze ingebouwde Blu-ray of dvd spelers, een Usb aansluiting of hebben een bluetooth optie.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je soundbar voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.