DVD-spelers

Vind hier de perfecte dvd-speler voor jouw televisie. Ideaal voor het afspelen van dvd's voor kinderen of om je oude collectie weer uit de kast te halen. Via de USB-poort speel je ook gemakkelijk je multimediabestanden af zoals foto's, muziek en filmpjes.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

DVD spelers

Heb jij ook een verzameling dvd’s of cd’s? Je kunt ze met een dvd speler afspelen op je televisie. De prijs van dvd spelers is in verhouding tot blu-ray spelers voordelig. Je hoeft dus niet veel geld uit te geven om te kunnen genieten van je favoriete films, series of muziek.

Kwaliteit van DVD’s

De dvd’s hebben een aardige beeldkwaliteit. Ze geven het beeld in 480p of 576p weer. Dit is minder scherp in verhouding tot HD of Full HD maar je kunt ook van deze kwaliteit genieten. De meeste films uit de tijd van de dvd zijn ook niet uitgebracht in hoge kwaliteit.

USB en HDMI

Wil je graag je vakantie foto’s of filmpjes afspelen op je televisie? Verbind dan een apparaat via USB of HDMI met je dvd speler. Deze geeft de bestanden dan weer mits ze er in de goede bestandsformaten op gezet zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.