fitnessapparatuur

Of je nu cardiotraining, krachttraining of allebei doet. Goede fitnessapparatuur is het halve werk. Draai je dagelijkse rondjes op de hometrainer, doe een volledige work-out op de crosstrainer of de r ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Fitnessapparatuur

Is het te koud buiten of heb je geen zin om in de sportschool te fitnessen met allemaal anderen om je heen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om lekker in je eigen huis te gaan sporten. Wij hebben de fitnessapparatuur waarmee je dat kunt doen. Alles wat je nodig hebt om binnenshuis fit te worden vind je in ons uitgebreide assortiment. Van simpele yogamatjes tot en met geavanceerde crosstrainers. Meer dan 100 verschillende apparaten hebben we voor je opgenomen in ons brede aanbod. Het kan dus niet missen of daar zit de perfecte fitnessapparatuur tussen voor je. Topmerken als Christopeit, Kettler, Nordictrack en Reebok vind je bij ons. Dat deze apparatuur niet per se heel ingewikkeld hoeft te zijn, bewijzen de Gymstick kettlebells, waarmee je een cardio-, kracht- en flexibiliteitstraining in één keer kunt afwerken. En wat dacht je van de ouderwetse hoelahoep? Zo vind je nog wel meer fitnessapparatuur die misschien heel simpel, maar ook heel effectief is.

Volop keuze uit fitnessapparatuur

Een hometrainer is één van de oudste en bekendste soorten fitnessapparatuur. Uiteraard staan de technologische ontwikkelingen niet stil, dus vergeleken met vroeger zijn er heel wat verbeteringen aangebracht, waardoor je nog lekkerder kunt fitnessen. Maar je kunt ook kiezen voor een crosstrainer, een roeitrainer, een loopband of een stepper. Wil je nog meer keuze? Oké, dan hebben we ook een speedbike, minitrainer, halterbank en homegym voor je. Ook als het je gaat om spieren kweken kun je dus bij ons terecht. Kies de fitnessapparatuur die bij jou past en leef je uit met je nieuwe aankoop!