Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Home Retourneren  
 • informatie over bezorgen

  retourneren-bij-wehkamp

  retourneren

  Retourneren is altijd gratis, ook als je het artikel thuis laat ophalen. Wil je iets retourneren, laat het ons dan binnen 30 dagen weten.
  Maak je gebruik van achteraf betalen, dan geldt de 30 dagen bedenktijd als je binnen 14 dagen hebt betaald.

  gratis bezorging

  vanaf 20.-

  wij bezorgen snel

  jij bepaalt waar en wanneer

  betaal zoals je wilt

  vooraf, achteraf, of gespreid

  retourneren is altijd gratis

  retourneren is altijd gratis

  Ook als we het thuis ophalen.

  30 dagen bedenktijd

  je hebt 30 dagen bedenktijd

  Op je gemak alles beoordelen.

  retourneren is heel simpel

  Geef het zelf af bij een DHL-parcelshop of laat het thuis ophalen.

  originele verpakking

  Stop het artikel/de artikelen terug in dezelfde doos of plastic zak als waar je het uit hebt gehaald.
  Je hoeft niks uit te printen of op het pakket te plakken.

  zelf afgeven DHL-parcelshop

  zelf afgeven

  Een afspraak maken is niet nodig. Geef je pakket af bij een DHL ServicePoint. Ken je er geen? Zoek een DHL ServicePoint.

  Laten ophalen bezorger

  laten ophalen

  Maak een afspraak via onze wehkamp app of Mijn bestellingen. Jij bepaalt de datum en het tijdvak. Bezorger gemist? Dan doet de bezorger een kaartje in je brievenbus.

  grote artikelen halen we gratis op

  grote artikelen halen we gratis op

  Maak een afspraak via onze wehkamp app of Mijn bestellingen.
  De dag voor we het komen ophalen, ontvang je een e-mail. Je kunt dan tot 23:59 uur kiezen binnen welk tijdvak wij het artikel komen ophalen.

  Lees alle retourvoorwaarden

  goed om te weten

  Liever alles via de wehkamp app (voor iOS of Android) regelen? Ga naar Mijn wehkamp en naar ‘retour doorgeven’. Hier kun je ook een ophaalafspraak maken.

  30 dagen bedenktijd

  Binnen 30 dagen mag je alles gratis retourneren. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je ook eventuele in rekening gebrachte verzendkosten terug.

  track & trace

  Op het moment dat jij je pakket afgeeft, krijg je een bewijs van afgifte. Daarop staat een track en trace code, om je pakket te volgen.

  terugbetalen

  Zodra wij jouw retourartikel(en) hebben verwerkt, sturen we een e-mail. We hebben gemiddeld vijf werkdagen nodig om de artikelen retour te verwerken in onze administratie. Heb je jouw retourartikel(en) vooraf betaald, dan storten we het bedrag binnen twee werkdagen terug.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.