Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Philips Airfryer XXL  
 • Philips Airfryer XXL

  Dé gezondste manier van frituren*

  Met de Philips Airfryer frituur je op een gezondere manier, namelijk met hete lucht! Verse frietjes bevatten tot 90%** minder vet. Daarnaast kun je met de Airfryer onder andere vis, vlees, groenten en snacks bereiden. De Airfryer is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt geen nare luchtjes.

  De Philips Airfryer XXL:
  • De grootste en krachtigste Airfryer
  • Vetverwijdering technologie reduceert vet dan andere laten zitten.
  • Frituurt net zo knapperig als in een conventionele frituurpan.
  • Geschikt voor 1.4kg friet (6 porties) of een hele kip in één keer!

  *Het vetgehalte van kip en varkensvlees bereid in de Airfryer XXL vergeleken met heteluchtfriteuses.
  **In vergelijking met verse frites bereid in een conventionele Philips-frituurpan.

  Ontdek hier de Philips Airfryer XXL >
  Airfryer

  Hoe werkt het?

  Met de unieke technologie van Philips kun je met uitsluitend hete lucht voedsel bereiden dat knapperig is van buiten en mals van binnen.

  De nieuwe Philips Airfryer XXL combineert hete lucht met een speciaal gevormde bodem waardoor gedurende de bereiding vet aan het voedsel wordt onttrokken. Hierdoor bevatten jouw gerechten tot wel 90%* minder vet. Het vet wordt in de bodem van de Airfryer opgeslagen en kun je eenvoudig verwijderen.

  *In vergelijking met verse frites bereid in een conventionele Philips-frituurpan


  Voordelen van de Airfryer XXL

  Dankzij de unieke combinatie van snel circulerende hete lucht, een optimale temperatuurbalans en een grillelement kun je allerlei heerlijke gerechten bereiden. Omdat je uitsluitend lucht gebruikt, is het veiliger en ruikt het veel minder dan een traditionele friteuse.

  • Minder vet voor gezondere maaltijden en snacks
  • Frituren, bakken, braden en grillen
  • Geschikt voor 6 porties friet of een hele kip in één keer!
  • Eenvoudig schoon te maken met vaatwasmachinebestendige onderdelen
  Airfryer

  Airfryer

  Accessoires voor Philips Airfryer

  Haal het beste uit je Airfryer door gebruik te maken van de verschillende accessoires. Philips biedt allerlei accessoires geschikt voor Airfryer welke je helpen bij het perfect bereiden van verschillende gerechten.

  Vlees, vis of groenten grillen met de Airfryer? Gebruik de grillpan accessoire voor heerlijk gegrilde gerechten. Of gebruik de muffinvormen voor het bereiden van je eigen perfecte muffins. Alle accessoires zijn gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

  Bekijk hier alle accessoires >