Samsung WW80T936ASH Quickdrive wasmachine
 • 5 jaar garantie

  Samsung WW80T936ASH Quickdrive wasmachine

  1099.-
  nog 3 op voorraad
  Word Samsung Member

  Word Samsung Member

  Ontvang 5 jaar garantie bij aankoop van deze Samsung wasmachine of droger. Hoe werkt het? Ga naar https://www.samsung.com/nl/verlengde-garantie-members/ en registreer je aankoop. Meer info vind je in de garantievoorwaarden. lees de garantievoorwaarden

  Samsung WW80T936ASH Quickdrive wasmachine

  Met de Samsung Quickdrive WW80T936ASH wordt jouw kleding hygiënisch schoon, zelfs op lage temperaturen. Verwijder gemakkelijk hardnekkige vlekken, bacteriën en allergenen uit je vuile was. Door het hoge toerental van 1600 toeren per minuut beschikt de Samsung Quickdrive WW80T936ASH over een zeer krachtige motor. Hierdoor is de droogtijd van je wasgoed beperkt. Dit stijlvolle model is een van de zuinigste in zijn soort om je wasgoed mee te reinigen.

  Actieve bubbels verwijderen moeiteloos vlekken
  Heb je last van hardnekkige vlekken, zoals wijn- of bloedvlekken? Dat is geen probleem met de Samsung Quickdrive WW80T936ASH. Dankzij de EcoBubble-technologie wordt wasmiddel omgezet in bubbels. Zo trekt het wasmiddel sneller in de kleding en verwijdert het allerlei hardnekkige vlekken. Bacteriën en allergenen worden moeiteloos verwijderd door middel van Hygiene Steam. Zo verwijder je 99,9% bacteriën en allergenen uit je vuile was. De snelle werking maakt het daarom een zeer energiebesparende wasmachine.

  Wasmiddel automatisch gedoseerd op jouw wasgoed
  Met de AutoDose-functie wordt wasmiddel automatisch gedoseerd en afgestemd op jouw wasgoed. Zo voorkom je dat je teveel wasmiddel gebuikt en dit is bovendien beter voor het milieu. Vul de wasmiddellade dus voortaan in één keer in plaats van bij elke wasbeurt apart.

  Een schone trommel en wasmiddellade
  Voorkom nare geurtjes door geur veroorzakende bacteriën. Dankzij Drum Clean+ kan je de wasmachinetrommel eens in de zoveel tijd laten reinigen. De wasmachine geeft vanzelf aan wanneer het weer tijd is voor een schoonmaakbeurt.

  Duurzaam model
  De Samsung Quickdrive WW80T936ASH is een uitstekende duurzame keuze, doordat de motor van de wasmachine geen koolborstel bevat. Er is bovendien de keuze om een Eco 40-60 wasprogramma te draaien.

  Slim wassen met AI Wash
  Dankzij de slimme AI Wash techniek wordt je wasgoed stralend schoon terwijl er minder water en wasmiddel wordt gebruikt. Er zijn 4 sensoren die het wasgoed wegen en de vuilgraad van het water meten waarop de hoeveelheid water, wasmiddel en spoeltijd nauwkeurig op worden afgestemd. Zo doe je de was met optimaal gebruik van water en wasmiddel, en dat met het beste resultaat!

  De was is zo gedaan met Super Speed 39
  Reinig je kleding grondig terwijl je je dagelijkse wasduur verkort met Super Speed 39. Met deze functie is je was al klaar in slechts 39 minuten. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl Eco Bubble een grondige reiniging biedt. Speed Spray daarbovenop verkort de spoeltijd en verhoogt de centrifugeersnelheid.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSamsung
  EcoBubble
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1600
  Duur cyclus (snel programma)39
  Aquastop
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)StoomwassenEnergieklasseGarantieToerental (tpm)

  Reviews (243)

  algemene beoordeling
  (243 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.